2015 ramazanı muhalif sözlük iftar zirvesi – Muhalif Sözlük
geleneksel iftar zirvemizin 2.si olacaktır. geçen sene yazarlarımızın hepsinin askerde oluşu sebebiyle tsk'ya kışlada zirve talebimiz kabul görmediğinden bu sene kaldığımız yerden devam edeceğiz.program 10 temmuz 2015 cuma akşam 19:00'da kurtuluş civarında düşünülmektedir. katılmak isteyenlerin kesinleşmesi üzerine rezervasyon için yer ayarlanacaktır. sözlükdaşlar, konu için lütfen pm'den veya burdan bizi yeşillendiriniz.
Öso'yu temsilen welat'ın, hükümeti temsilen baykuş cemil'in, tmf'yi temsilen tornavida'nın, dominos'u temsilen hızlı ve melami'nin, tatar müslümanlarını temsilen Galiyev'in ve menzil'i temsilen de bendenizin katıldığı, fsb'yi atlatarak tebdil-i kıyafetle binlerce kilometre yol tepen Galiyev yoldaşın teşrifiyle bir güzel insanla daha tanıştığımız iftar zirvesi.
nihayet sözlükdaşlarla pilavlı sohbet gerçekleştirebildiğimiz buluşma olmuştur. sanırım 78 tane çay içtik. izlenimler şöyle: hızlı ve melami gerçekten hızlı. baykuş cemil sarının yanındaki lacivert, tornavida kenan sofuoğlu'nun izinde, azadiya welat abdal musa tekkesine otuz yıl odun taşımış bir eren, deli derviş ise mustafa kamalak'ın övgü dolu sözlerine mazhar olmuş bir yiğit. hepsi adamdır.