türk yapımı nükleer başlıklı füzeler – Muhalif Sözlük
henüz olmayan füzelerdir.amma ve lakin düşünmesi bile güzeldir.dosta güven, düşmana korku salan bu füzeler sayesinde itibarımız yükselirdi. geceleri huzur içinde yatardık. saygı görürdük.pakistan ve hindistan yaptıysa, bizde yapabiliriz. çok zor olmasa gerek.
rusya'nın türkiye'yi nükleer bomba ile tehdit etmesinden sonra, yapılması farz olmuş füzelerdir.aselsan, roketsan ve diğer savunma sanayi kuruluşları boktan icraatlarla uğraşacağına, 1-2 tane adam akıllı nükleer füze yapsın artık.yoksa vallahi rusya bizi öpecek. türkiye'yi haritadan silecek. kuzeyden güneye parlayarak gelen bir cisim ile türk ırkının soyu kuruyacak.türk hükümeti buna göz yummamalı. halkının güvenliği için nükleer çalışmalarını başlatmalı.haydi erdoğan, umudum sensin. sen zor işleri kolay kıldın. ''olmaz'' denilen şeyleri oldurdun. şimdi en büyük projeni yap ve bizi nükleer güç haline getir.islamcı özelliğinide kullan ve pakistan'dan bu işi nasıl yaptıklarını öğren. hatta müslim devletlerle bir koparatif kur ve ortak füze üret. böylelikle füzemiz daha kısa zamanda biter. bizi rusya'nın insafına bırakma başkanım.
19.05.2016 itibariyle ihtiyacını yine hissettirmiştir.malesef rusya tarafından yine tehdit yemiş ve nükleer başlıklı füzemiz olmadığı için yine bizi koruması için nato'nun önünde secde etmek zorunda kalmışızdır.rusya'nın tehditlerine karşı sessiz kalmak bir onursuzluksa, nato'ya(amerika'ya) yalvarmak apayrı bir onursuzluk örneği.oysa ki; tayyip çıkıp ''kendi göbeğimizi kendimiz keseriz'' dediğinde umutlanmıştım. ohh şükür nükleer bomba yapacağız demiştim ama hayal kırıklığına uğradım.biz atom bombası altında ölürken, tayyip bir sığınakta keyif çatacak. oğlunu dahi askere göndermeyen tayyip, bizden nükleer bombaya kafa atarak durdurmamızı isteyecek.tıpkı halkı amerikan bombaları tarafından ölürken, kendisi güvenli bir sığınakta kitap okuyan saddam hüseyin gibi.saddam sığınakta kitap okurken, ırakta 1,5 milyon insan öldü. tayyip sığınakta film izlerken türkiye'de 40 milyon insan ölebilir. çünkü nükleer bomba, konvensiyonel bombalardan çok daha güçlüdür.ahhh rusya. kuzeyin zalimi. inşallah deprem ve seller ile yıkılırsın. moskova sular altında kalır. st.petersburg 9.4 şiddetiyle sallanarak yıkılır. volvograd'ta volkanlar patlar, novosibir'de kayzerler fışkırır. zalim imparatorluğunuz yerle yeksan olur. sizi nükleer bomba bile kurtaramaz.