babasından hamile kalan kürt kızı – Muhalif Sözlük
babası, abisi ve amcası tarafından tecavüze uğrayıp, sonra hamile kalan kızdır.çocuğun babasından mı, abisinden mi yoksa amcasından mı olduğunu anlamak için bebeğe dna testi yapılmış ve çocuğun babasının kendi babası olduğu ortaya çıkmıştır.olay çorum'da olmuştur ve benim ''kürt'' dememin nedeni bu olayı bir ''türk''e yakıştıramamam sebebindendir.yoksa ailenin kürt olduğuna dair bir bilgim yoktur. bu sadece bir temennidir. türkiye birgün yıkılacaksa; bunu ne pkklı teröristler, ne rus füzeleri, ne de avrupa ajanları yapacaktır.türkiye'yi yıkanlar bu ensestçi ahlaksızlar olacaktır. ve ben hiç üzülmeyeceğim.nasıl ki; ülkesi sel altında kaldığında nuh hiç üzülmediyse, tepesine taşlar yağdığında lüt üzülmediyse, bende öyle üzülmeyeceğim. kendi kızına, bacısına, yeğenine tecavüz edenlerin ülkesinin yıkılışını zevkle izleyecek, bu tür ahlaksızlıklar olurken kendi koltuğunu korumak uğruna sessiz kalan siyasetçilerin kafasının taşlarla ezilişini büyük bir keyifle takip edeceğim.kimse kusura bakmasın.45 erkek çocuğuna tecavüz eden ensar vakfı öğretmeninden sonra, bir de bu olay artık benim bütün sinir sistemimi bozmuştur.iyi ki defolup gitmişim türkiye'den. burada en azından kanunlar bizi ve ailemizi koruyor. http://www.haberaktuel.com/baba-agabey-ve-amca-tecavuzu-haberi-995957.html
kürt değildir. çorumlu olmanın da kürtlükten aşağı kalır yanı yok gerçi. olayın geçtiği beldede tayyip oy alarak rekor kırmıştır.
I don't think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.