utaş – Muhalif Sözlük
türk silah üreticisi firma. merkez fabrikası antalya'da iken abd'de de bir üretim tesisi mevcuttur. özellikle amerika gibi silah tutkunlarının çok olduğu bir ülkede, ilgili dergilerce birkaç kez yılın en iyi silahı seçilen ürünleri üretmiş olan utaş firmasının tüfeklerini amerikan güvenlik güçleri de kullanıyor (u: ofislere satış yapılmış). şu an piyasada 2 modeli bulunmakta:

bunlardan ilki xtr-12 adındaki 12 cal. yarı otomatik, 76.2 mm. fişek yatağına ve gazlı sisteme sahip, ar-15 platformu esas alınarak üretilmiş yivsiz av tüfeği. teleskopik dipçiği, picatinny railleri, aletsiz ayrılıp birleştirilebilmesi gibi özellikleriyle tactical sıfatının hakkını veriyor.

diğeri de , pek çok filmde, battlefield 4 vb. oyunlarda da gördüğümüz uts-15 adlı bullpup pompalısı. literatüre adını yazdırmış olmasıyla bizleri gururlandırır.

sayın ali türkşen beyefendi'nin incelemesi için buyrunuz:
http://www.tabancavetufek.com/HaberDetay/o-bir-hollywood-yildizi-uts-15-639
Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://accounts.binance.com/tr/register-person?ref=YY80CKRN