cengiz çandar – Muhalif Sözlük
(b: "Bölücübaşı”, “Teröristbaşı”, “terör örgütü” gibi sıfatları artık terketmek gerekli. çünkü, yeni dönem “yeni dil” gerektirir. “PKK lideri Abdullah öcalan” demek hem zor değil, hem de yanlış değil.”) diyen liberal AKP destekçisi, açılımın flamacılarındandır...
Ortadoğuyu anlayabilcek en son insan, onun anlayacağı bir şey varsa o da sadece yeşil amerikan dolarlarıdır, cebine ne kadar girdiğine bakar, kimden geldiğine değil, nereden gelirse oraya yamulan, onların borusunu öttüren yazan değil zıçan adam.

filistin de gerilla eğitimi almış önceleri solcu, sonrasında özalcı sonrasında şöyle böyle..

yeşil dolarların gözü kör olsun.
Sol açıktan başladığı hayatında sağ açık yeni şafakta da yazdı, sonrasında merkeze çekildi. gerisini siz düşünün artık.
bu liboş son yayınladığı tesev raporunda, tayyiban'ın bir genelkurmay başkanına "pkk'yı askeri olarak bitirebilir misiniz, yenebilir misiniz" sorusuna cevap veremediğini iddia etmiştir.
pkk ile bağlantısı su götürmez bir gerçek olan ''kriptolu'' gazeteci.

lakin beni meraklandıran, ileride pkk'ya komutanlık yapıp, yapmayacağı.
bahoz erdal'ın yerinde gözü var gibi.
k.rt sorununun çözümünün k.rtler'in birleşik bir devlet kurmasından geçtiğini yazan özal'ın ortadoğu konusundaki akıl hocası.
''kerkük türküleri neden hep türkçe? nerede kürtçe türküler?'' gibi bir yazı yazmıştı zamanında. yıllarca türkmen derneklerinin sitelerinde sağ köşede duran yazılardandı. parasını ver, ''kerkük türküleri neden hep ispanyolca? nerede bu kerkük fransızları?'' yazısını kaleme alsın hemen.