binali yıldırım – Muhalif Sözlük
(b: 1000 Ali Yıldırım, Hükümetin Ulaştırma Bakanı..

1000 Ali Yıldırım, bir hissizlik, bir sorumsuzluk çehresi…)


Devlet Denetleme Kurulu'nun kendisine verdiği tokat gibi cevaptan sonra:

(b: “Kazalardan kaza çıkarmak bu ülkenin kurumlarına yakışmaz”) diyen 1000 Ali Yıldırm…

Seyehat ettiği helikopteri memleket dâhilinde, memleketinin dağlarında düşmüş bir siyâsî parti genel başkanına 48 saatten fazla ulaşamamak devlete yakışırdı, kaza sonrası delilleri karartılması, bizzat kendi bakanlığının kaza soruşturma kurulunun raporunda kaza sonrası bilgilerin değiştirilmesi, oluşan hadiselerin saatlerinin bir saat geri alınması yani evrakta sahtecilik devlete yakışırdı ama bu kepâzeliği tespit etmek devlete yakışmazdı; 1000 Ali Yıldırım’a göre…

1000 Ali Yıldırım, Hükümetin Ulaştırma Bakanı..

(b: 1000 Ali Yıldırım, bir hissizlik, bir sorumsuzluk çehresi…)

(b: Bu çehreyi unutmayın!..)

(b: Bu hâdise er ya da geç açıklığa kavuşacaktır, işte o zaman sen de o helikopterin altında kalacaksın 1000 Ali Yıldırm, vicdanlarda şimdiden mahkûmsun zaten…)
---------------alıntı---------------
DüN YAPTığı BASıN TOPLANTıSıNDA "DDK NıN KAZA iLE iLGiLi çALışMALAR UZMANLıK iSTEYEN işLER.KiME YAPTıRMışLAR NASıL YAPMışLAR BiLMiYORUM" DiYOR.DDK RAPORU içERiSiNDE BU çALışMALARı KiMLERE YAPTıRDıKLARı YAZıLMış.BURADAN ona çAğRıDA BULUNUYORUZ. KSK'yı HANGi UZMANLARDAN OLUşTURDUğUNUZU o Da AçıKLAsıN.. işTE DDK'NıN UZMANLARı:

(i: Yürürlükteki mevcut mevzuat dikkate alınarak “büyük kaza” tanımına giren bir hava aracı olayının incelenmesini yapmak üzere oluşturulması gereken KSK’ya benzer yapıda, farklı disiplinlerin temsil edildiği bir Teknik Komisyon (TK) kurulmuş ve kaza nedenini bulmaya yönelik çalışmalar ile bu konudaki iddialar anılan komisyona teknik yönden inceletilmiştir. öte yandan, anılan komisyonun talebi ile Kanada’da ve ODTü’de ilave test ve teknik incelemeler yaptırılmıştır. Ayrıca, konunun adli tıbbı ilgilendiren boyutları hakkında uzmanlık incelemesi için Adli Tıp Uzmanı çalıştırılmış ve çalışmaların devamı sırasında görülen lüzum üzerine istanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığında kazazedelerin kanlarında karbonmonoksit (CO) ve siyanür taraması yaptırılmıştır.)

Teknik Komisyonda;

Mehmet çUHACı (Bakım Uzmanı, Uçak Mühendisi, 2. Sınıf Emniyet Müdürü),

Nezih GöçMEN (Kr. Pilot Binbaşı),

Volkan TAşABATLı (Kr. Pilot Yüzbaşı),

Ahmet TEKiN (Pilot, Emniyet Amiri),

Burak ENGiN (Kaza-Kırım inceleme Uzmanı, Metalürji ve Malzeme Mühendisi),

Nurettin çAM (Meteoroloji Mühendisi),

Cihat DOğAN (Haberleşme Uzmanı, Elektronik Mühendisi),

Hamit SOYERTEM (Hava Trafik Uzmanı, Hava Trafik Kontrolörü),

Yusuf TANCAN (iletişim Uzmanı, Elektronik Mühendisi)

ve Dr.Gülşin CANOğULLARı (Adli Tıp Uzmanı, Uzman Doktor) görev yapmışlardır.
---------------alıntı---------------

Tuna koç başkanımız onu basın-yayın kanalıyla resmen göt etmiştir!
cumhurbaşkanlığını eleştirirken yüzünü yerden kaldıramayan derhal istifa etmesi elzem olan ve millete hesap vermesi gereken baKAN...
feribot kaza yapar, gemi batar, trenler çarpışır, helikopter düşer. o yine oradadır. tam bir yüzsüzlük ve şerefsizlik timsali olarak rahat hareket etmeye devam eder. sonra akp'yi ağzı ucuyla eleştiren mevcut bbp yönetimi bir anlık gaza gelir açıklama yapar. bitmiştir, sonuç alınmıştır! yine o oradadır.

ilginç olan ise ekşi sözlük'te bile millet harıl harıl bu suretsiz hakkında entry yardırırken, bizim alperenler sessiz sedasız tepkisiz nizam-ı alem sevdalarına devam eder!

ne güzel, dimi?

protestolar sanki karşılık buluyormuşçasına sokaklar yeter mantığı devam etmektedir. ama kamuoyu baskısının daha etkili olduğunu, soğuk savaşa karşı (u: adele) mücadele mantığıyla kurulmuş ocaklardan hala öğrenen ve bilen olmamıştır.

nasılsak, öyle yönetiriz. müslümana yeis caiz değildir ama gel de ümidvar ol bu toplumdan!
"bu muhsin yazıcıoğlu da gündemde gereğinden fazla kaldı" deme cesaretini gösteren aq.p nin koltuk sahibi yaptığı işe yaramaz dürzülerden bir tanesi.
Obama ile teknolojiye olan bakış açıları karşılaştırılan videoda teknoloji ile çok uğraşmanın kafayı sıyırmamıza neden olacağı konusunda bizleri aydınlatan, gırtlağındaki balgamı attığında George Clooney moduna geçebilecek tona sahip tam bir görev adamı...(bkz:Bin Ali dersen binerim İn Ali dersen inerim.)