müslüman kardeşler – Muhalif Sözlük
Refahı fazileti içine almayan radikal, bedel ödemekten çekinmeyen örgüttür. onlar kaç erbakanı şehid ettiler bu yolda.. (bkz:seyyid kutup)
Refahçı faziletçiler(u: tatlı su müslümanları) ne zaman elini sıcak sudan soğuk suya vurmuş ki? Müslüman kardeşlerin ödediği bedellerin çeyreğini bile ödeyecek yürek var mı?
çirkin kadın ümmü gülsüm'ün saçı açık heykelinden bile tahrik olan, aşk şarkılarını yasaklamaya niyetlenen yobazlar topluluğu. asla hakim olamayacaklar mısır'a. çok bile durdular. el kaide, hamas, müslüman kardeşler gibi hasta ruhlular gerekli desteği bulamaz mısır'da. körfez ülkeleri ve afganistan, pakistan gibi sikkolarla karıştırıyor bizim anadolulular. batı boşuna mı sessiz mk!? o kadar kıçınızı yırtacak, eninde, sonunda sisi olmazsa bir benzerinin, olmadı genç bir hüsnü mübarek'in elini sıkacaksınız. sisici ya da yedi bela hüsnücü değilim. durum vaziyet bu.

(bkz:##36278)
üyelerini ve sempatizanlarını çocuk-yaşlı-kadın demeden ölüme meydanlara çağırmakta üşenmeyen müselman ibneler. mübarek devrilene kadar sessiz sedasız takılıp gidiyorlardı. etli-sütlü dokunuş yapmadan hazıra kondular. o zaman kardeşlerini hatırlamak akla gelmezken ve/ya sloganla geçiştirilirken şimdi mağdur edebiyatının zirvesinde..

anadolululuk bulaşıcı galiba ki orada da bi var!
dünya'da son kalan etkin üyesi recep tayyip erdoğan'dır.o da gidince, el-kaide'nin başında bulunan eski ihvancı eymen el-zevahiri'den başka etkinliği bulunan adam kalmayacak.çok şükür geçenlerde ürdün ihvanı da kapatıldı. bu hareketinden dolayı; ürdün kralı ikinci abdullah, yozgat kralı üçüncü durmuş'tan sonra en çok sevdiğim ikinci kral oldu. üçüncü sıra da ise tabii ki; ihvancıları arap yarımadasına sokmayan arabistan kralı birinci selman var.nerde monarşi var, orda huzur var.allah tüm krallıkları korusun.