muammer kaddafi – Muhalif Sözlük
libya'yi "arap sosyalist halk cemeriye"sine çeviren ve sosyalist ideolojisinin sonucu olarak sivil insanlar üzerinde terör estirip, katliam yapmaktan çekinmeyen despottur kendisi.
nato'nun şerefsizce ve dengesizce yaptığı uçakla bombalamasından dolayı bir oğlunu ve dört torununu kaybetmiş, şu saatten sonra sürecin iyileşmesi için geri dönüşün hayal kabul edilmesi gereken sıkıntılı arap lideri.
bir insanın ölebileceği ihtimaline bu kadar sevineceğimi ummazdım.aynı şekilde salih, esed, mübarek, bin ali de malum kafilenin içinde.arka arkaya zincire bağlayıp ibret-i alem olsun diye parçalanıncaya kadar bir arabanın arkasına bağlayıp dolaştıracaksın bunları.ha netanyahu' yu da unutmayayım. *

evet bu kadar kin doluyum bunlara karşı.arap devrimlerini komplo teorileriyle geçistirmek yerine aklı selim analiz yapabilmeliyiz.yüz sene önce çizilen haritalar osmanlı gibi sükunet, saadet ve huzur getirmemiştir.ve zihin haritaları yeniden çiziliyor.böyle yorumlamak gerekir.bu kitlesel halk hareketleri gösterdi ki trablus bingazi zamanında enver paşanın teşkilatlandırdığı bölgedir ve söyleyecek sözleri var.o ruh hala orada buna kesin olarak iman ettim.ömer muhtarın torunları artık evlerine dönemezler ya başaracaklar, ya ölecekler.

"mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez!" efendiler yazın bunu bir kenara.
abd'ye karşı gelen, emperyalızmı ülkesine sokmak istemeyen sayın kaddafi ülkesindeki isyancılara abd tarafından yardım yapılması neticesinde linç edilerek öldürüldü.
kaybeden kaddafi değil libya oldu.
emperyalizm'in kucağına oturdu ve gelecek 5 10 yıl içerisinde de bu durum anlaşılacak.
ortadoğu'da çok şey değişiyor, kazanan halklarmı oluyor yoksa onları isyana teşvik eden diğer güçlermi? tabi ki de işin arka planında kim varsa, organizator kimse kazananda odur. büyük ortadopu projeside tam olarak budur !!!!

mekanın cennet olsun kaddafi. !
araplara aptal millet dediğimde "peygamberimiz ve sahabeler de araptı" diyen kuş beyinli arkadaşlarıma söylediğim gibi peygamberimiz arap milletinin azgınlığı dolayısıyla seçilmiş bir peygamberdir. Bunun yanında hz. muhammed (sav)'in bir millete ait olup olmaması onun peygamberlik sıfatlarına etki etmez. yine de gönlünüz razı olmayacaksa; peygamberimiz ve sahabelerimiz haricinde kalan araplar gerizekalıdır, aptaldır ve güdülmeyi bekleyen koyundur.. kaddafi, ne kadar dikdatör olsa da hayvanca bir ölümü hak etmemiştir.
perspektifimiz soğuk savaş kalıntısı solcu söylemlerse evet zat-ı muhterem kendi çapında bir anti-emperyalisttir,gerçi bu anti-emperyalist duruş bir abd'ye söker ne rusya'nın koynundan çıkmışlığı vardır ne de berlusconi'nin kankası olmaktan vazgeçmiştir.ha perspektifimiz türkçülük olacaksa ki öyle olmalıdır kendisi "türkiye arap topraklarını 600 yıl işgal altında tuttu,sonra haçlılara teslim etti.mesela 600 yıl sonra italyanlara sattı" diyecek kadar tarih bilincinden yoksun bir türk düşmanıdır.birileri elinde ki petrol oyuncağıyla ancak bu kadar oynamasına izin verdi hepsi bu.ben bingazi'yi terkettikten sonra kaddafiside bir,piomonteside bir benim için.
Diğer diktatörlere göre bir farkı vardı: Emperyalizme hep karşı geldi ve başarılı da oldu(mu acaba?)

Güya Komünist'ti ama Komünizm'den bir haber yaşadı hayatı boyunca. Yeşil Kitap, tam bir saçmalıktı.

Halkını alabildiğine ezdi. Onların petrol değil, ekmek isteğini hep görmezden geldi.

Avrupalı ülkelere petrol verip, silah aldı ve silahları yine kendi halkına üzerinde kullandı.

islâm Birliği'nden gem vurup, çeçenistan'a karşı Rusya ile iş birliği yaptı.

Sonuç, diktatördü, tamam, böyle bir ölümü haketmedi ama ölmesiyle derin bir nefes aldık.

Keşke arkasından iyi adamdı, güzel adamdı dedirtseydi ama yapmadı. Onu kötü anabilmemiz için elinden geleni yaptı resmen. şimdi Libya ne mi olacak? Kur'an-ı Kerim'e sarıldıkları sürece sırtları yere gelmeyecektir inş'Allah ama o insanlara Kur'an-ı Kerim'i anlatacak birileri yok oralarda, Allah yardımcıları olsun.