ahmet türk – Muhalif Sözlük
soyismi haricinde türklükle alakası olmayan, türk düşmanı sivil toplum konsomantrislerinden bir piç. yani stk'lı o. eski dtp eşbaşkanı ve otonomi isteyip gündemi meşgul eden bir oçt'nin (u: orospu çocukları toplantısı) yani dtk'nın başkanlığını yürütmekte. hatta stv'deki bir dizide rol ile türk-kürt barışını sağlamakla yükümlü barışçıl bir siyasi profili bile veriliyor kendisine. (u: gb)

en son yaptığı açıklamada arap halk ayaklanmalarının türkiye sınırına geldiğine dikkat çekerek "(b: libya ve mısır'da özgürlük çığlıkları yükseliyor. Bizim haykırışımız daha büyük olacak)" deme cüretini gösterebilen bu piç resmen ve alenen hazırlığın ne olduğunu göstererek kürtlere "sivil itaatsizlik" çağrısı yapabilmektedir.

ne demişti başbakan rte?

- ben ne muhatap olacağım bu herifle.

ama tebessüm ve kucaklamalarla mesut barzani abilerine pas veriyor ve onları koruyan kollayan ve destek veren barzo abilerine gitmesiyle onlara olan duruşunu göstermiş oluyordu.

helal olsun lan barzani piçine. bir türk devletinin başbakanını ayağını getirdi ve lafını yedirip milyonlar önünde mors etti! 90 yıldır izlenmeyen türk dış siyasetine başarı diyorlar ya nasıl başarıymış ama..

ahmed davutoğlu sevenler bana bir anlatsın pliz!
1,5 dakikalık bir konuşma içerisine 50 tane ''demokratik'' kelimesi sığdırmayı başaran kişi . papağan gibi, ezberlemiş habire tekrar ediyor.
çok güzel bir benzetmeydi.hem de coğrafi bir benzetme.şimdi istanbul'daki haliç var ya o coğrafi açıdan haliç değil.ismi öyle çakma yani.Bu Ahmet Türk de soyismiyle alakası olmayan çakma dahi olamayan herifin teki.

(HaliçAhmet Türk)
mezopotamya 2.inanç çalıştayı(u: isme bak)na başkanlık yapmıştır ve oradaki konuşmasında "kürtlere islamiyet'i dayatmak büyük tehlikedir. bu misyonerler, islamiyet'i bize öğretme konusunda bu çalışmaları yaparken, bu halkın dilini, kültürünü savunamıyorlar. burada yine resmi bir ideoloji anlayışı ve kürtlere dayatma vardır." cümlelerini kurabilmiş olan gerizekalıdır.
Hakkında yürütülen terör soruşturması kapsamında tutuklanmıştır. Malum kesimlerce barış havarisi ilan edilmiştir.