mhpde kaset depremi – Muhalif Sözlük
evet sıkı mhpli arkadaşlar bu başlık sizin için.biz zaten bunların böyle olduğunu biliyorduk.mafya, karı-kız işleri, ihaleler felan.hele bize (yani oy verecek sağ seçmene) lafları mükemmel.biz biliyorduk ama böyle canlı bi kanıt yoktu.ama hayat karıları da güzelmiş hani.niva mı ne var rus karısı.adres burada.

http://www.youtube.com/watch?v=jncySYrQ8ps
bahçeli'nin hilal kartına bir katkı: hilal kart sahibi erkek vatandaşa bir rus hatunu da vaat etsin.. nasılsa ellerinde mebzul miktarda var..
muhsin başkan varken bile hiç partizan olmadım. onun da ve teşkilatının da yanlış yapabileceği, sonuçta insan oldukları gerçeği hep gözümün önündeydi. netekim seçime bağımsız girmesine ve kürtçe tv trt 6 desteğine açıktan karşı çıktım! ama o adamdı, liderdi, tek temiziydi, peşinden kopmadım-ayrılmadım! eğitim hayatımı siken 3 unsurdan sonuncu ayak olan parti-ocak hizmetime ve verdiğim emeklere rağmen hep de eleştirel durdum. ama fikirlerimi en yakın hissettiğim ve saflığına inandığım bir tek bu liman kalmıştı. yalçın topçu ile artık o liman da yerle bir edilmişti.

"(b: muhsin başkan'ın mirası)" deyip o kadar çirkefliği-yüzsüzlüğü-ihaneti sineye çekenlerden olmadım, bu yüzden muhalif duruşuma "satır"la karşılık verildi. yine de gemiyi terketmedim ama oy da kullanmayacaktım bbp için.

yalnız pkklıların, kürtçülerin, mandaliboşların, bukalemun islamcıların mecliste tek başlarına olacağı gerçeğinden dolayı hayatımda ilk kez barajı geçeceği için milliyetçi parti diye sevmediğim-desteklemediğim mhp'ye oy vermeye karar kılmıştım birkaç arkadaşımla istişare yaparak..

ama;

hz. osman'a sırf alevi kadını yatağa atmak için çirkin laflar söyleyen, başörtüsüne sex unsuru fantezi gözüyle bakan, oy veren vatandaşların seçilmesiyle iyice azıp kadınlarla alem yapan, bu günahı bile grup şeklinde ahlaksızca yapıp gizlemeyen-utanmayan bu şerefsizlere de makam-mansıb verenlere herhalde hala destek verecek değilim!

bu durumla birlikte mhp; devlet bahçeli'yi ve mhp tavanını sevmeyen ama sırf mevcudiyet ve milli hassasiyet kaygılarından dolayı belki de ilk/son kez oy verecek vatandaşlarını bu kaset olayıyla kaybetmiştir ve muhtemelen de baraj altını görecektir.

akp'de yok mu zina yapan alemci? var, hatta daha geçen zamanlarda erzurum'da basılmışlardı veya bolu'daki sekreter fantezisi olayı, çoğaltılabilir. ama ben; günahın araştırılması ve bu yolla rakibi sindirmeyi ne islami ne de türkçe bir töreye yakıştırmam, sevmem, bunu pis bulurum! ama "sizde de var" edebiyatı yapmak seviyesizlerin taktiğidir. ben üst level'lardayım!

artık akp'den nefret edip cılız bir beklentiyle mhp'ye gidecek oyların da bu şekilde dağıldığı ve öldüğü aşikardır. parti içindeki ülkücü kökenli olmayanlara, ulusalcılara bile milliyetçiliğinden ve ocak terbiyesinden dolayı tahammül eden vatandaşın bunları kaldırması zor gibi. belki içinizden "herkes yapıyor" , "o erkek", "genele mal edilemez", "birliği ve yükselişi bozmak için yapılan komplo" sesleri geçebilir veya kulağınıza fısıldanabilir. yok hacım, o zaman beyefendiler etrafındakileri böyle götoğlanlardan seçmeseymiş!

" zaten sevilen akademisyenleri seçilmesi zor sıralara koymuştu" itirazına katılan ben bile, buna rağmen sırf "(i: milliyetçi bir parti olsun mecliste, bu dönem lazım)" diye düşünmüş olsam da bu olaydan sonra bahçeli'nin mhp'sinin değişmediğini ve hala akıllanmayacağını düşünerek, girseler bile "(b: bu tür götoğlanlardan gelecek hayır da gelmez olsun)" tavrına katılarak oy vermekten vazgeçtiğimi belirtmek isterim.
MHP gümbür gümbür gelmektedir. Recep Tayyip Erdoğan'ın kimyasını bozan da bu geliştir. Bozkurtların ayak sesleri AKP'nin uykularını kaçırmaktadır.
önümüzdeki günlerde kimyalarının daha çok bozulduğuna ve nasıl saldırgan hale geldiklerini hep beraber göreceğiz.

MHP Lideri Devlet Bahçeli de bu durumu "Başbakan Erdoğan'ın, seçim tarihi yaklaştıkça; Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve mensuplarına devlet gücünü ve imkânlarını da harekete geçirerek her türlü şirret tertibi yapacağı anlaşılmaktadır." şeklinde erkenden tespit ederek, kamuoyunu uyarmıştır.
AKP kaybedeceğini anlamıştır. Bunu düşündükçe davranış dengesini yitirmektedir. MHP milletvekili adaylarını belirlerken tüm iç dengelerini birlik ve beraberlik içerisinde gözeterek hazırlamış, AKP ise Türkiye'nin her yerinde bu dengesini bozarak hazırlamıştır. AKP'deki sessizlik ve heyecansızlık bunun bir yansımasıdır.

akp'nin elinde mağdur rolü oynayacak malzeme kalmamıştır ve mhp'yi bu şekilde vurmayı amaçlamıştır. olabilir siyasettir herkes birbirine oyun oynayacak , tuzak kuracak eyvallah fakat mhp seçmeni bu tuzağa düşmemeli. tamam ortada bir ahlaksızlık var ancak genel merkez gerekeni yapmıştır sessiz kalmamıştır. bahçelinin izlediği temiz ve dürüst siyaseti ne parti içerisindeki çürük elmalar ne de dışarıdan gelen saldırılar bozamaz. recainin koyim amına . recaiye göre oyumu belirleyeceksem ülke siki tutmuş demektir. amaçlananda bu değilmiydi zaten . adamlar mhpye oy gelmesini istemiyor. bu tür dümenlerle mhp seçmenini bbp'ye dp'ye sp'ye kaydırmayı planlıyorla ki oy bölünsün akp yine tek başına iktidar olsun. bunuda yemedim tayyip maalesef üzgünüm canım çavvv ..
artarak devam etmesini diliyorum. baraj altında kalınsın, yeter ki bu sülükler gitsin! kaset tek çözüm galiba. ankara 2. bölge seçmeni olarak, deniz bölükbaşı ve cihan paçacı'nın kasetlerini dört gözle bekliyorum.
seri devam ediyor... mhp'nin 3. kasedi "vimeo geceyarısı sinema kuşağında"

ateşli dakikalar, sımsıcak geceler, kelli felli göbekli mature'lar ve young fetish çıtırlar (u: bayanlardan özür dilerim) (u: artık sinirlerim boşaldı)

teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı bülent didinmez (b: vs.) istanbul il eski başkanı ve istanbul adayı ihsan barutçu

evet, hangisi vurucu tim'in reisi olmalı? playboy ve awn awards'a hangi pompacı mhp adayı temsilen gitmeli?

alın verin mhpye can verin.

---------------ayırıcı---------------

türklüğün ve milli değerlerin emanet edileceği elemanlar bunlar mı a.q? adaylar 40 yıllık fordçu bre.

---------------ayırıcı---------------

(bkz:tayland rusya bahane mhp yönetim şahane)
sekste romantizm partneri sadece çatır çatır götürmek değildir pampalar.sevişirken gözünü televizyondan ayırmayan ihsan amcayı hoş göremem amma sevgilisiyle beraber çarşaf serip yatak hazırlayan,götünü dönüp uyumak yerine sevgilisine çikolata yedirip sonra sevgiyle sarılan bülent amcayı her erkek örnek almalı.ama hangisi vurucu timin başına geçmeli deniyorsa:
(b: ccc recai reyiz ccc) göbekli möbekli ama adam pancar motoru gibi.oyumu bunlara kanıp vermeyeceğimi zanneden akapeliler ve fettoşçular iyi bilsin: ccc mhpsiker ccc
MHP'de bir tane kişi bulamazsın herhangi bir ahlaksızlığı, yolsuzluğu, hırsızlığı savunacak olan ama bunu AKP'nin siyasi felsefesi anlayamaz, idrak edemez. çünkü böyle bir hassasiyeti yoktur.

AKP içinde nelerle anıldığını bildiğimiz birçok kişiyi kamuoyu çok yakından biliyor. Onları geçtik Başbakan bu konularda bir hassasiyet sahibi olsa idi oğlu Bilal Erdoğan'ın nikah şahitliğini, italya'da yatmadık kadın bırakmamış italya Başbakanı Silvio Berlusconi'ye yaptırmazdı. Bugün meydanlarda aile ve ahlak nutukları atan Recep Tayyip Erdoğan'ın tek derdi oy kazabilecek istismar alanları açabilmektir. MHP'de yaşanan kaset olayı da kendisine istismar malzemesi olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanlık koltuğunda oturuyor ama daha çok ABD'nin bölgedeki amele işlerini takip eden BOP Eşbaşkanlığı makamının gereklerini yerine getiriyor. insanların evine girip kamera yerleştiriliyor, telefonları, ortamları dinleniyor bunları yapanları bulması gerekirken Başbakan ise onların ortaya koyduğu kirli tuzak eserlerini meydanlarda muhalefete saldırmak için kullanıyor. Her türlü devlet imkânı elinde, istese bu tür kirli tuzakları yapanları anında buldurur. Ama böyle bir derdi yok, olmadığı içinde bu kirli tuzakları yapanın AKP olduğuna dair kanaatler yaygınlaşmıştır. Bir gün gelir bu kirli yöntem AKP'yi vurur, bu kasetlere tüm ülkeyi odaklamaya çalışan AKP'yi de tüm ülke izler…O zaman ahlak nedir, hukuk nedir belki AKP belki daha iyi anlar.

Recep Tayyip Erdoğan ahlaksız kasetler üzerinden siyaset yaptığı sürece bu tür siyasi tezgâhları AKP'nin yaptığına herkesin inancı netleşmektedir.

Bu tür kasetlerin kime yaradığına ve kimler tarafından siyasette kullanıldığına bakarsanız olay daha çok netleşmektedir.

Miting meydanlarında kadınların, çocukların önünde kirli kaset siyaseti yapanların ahlakı sorgulanmadığı sürece bu memlekette bu tür hadiselerin bitmesi mümkün değildir.

Tükenmiş siyasetlerini, ahlaksız kasetlerle diriltmeye çalışanlara da yazıklar olsun.

(bkz:ccc mhpsiker ccc) (u: kudurmaya devam edin)

not : abd'nin akp ile işi bitince. akp'ninde bütün sikilmişlerini kasetlerde,internet de izleyeceğiz. havaya girmeyin. (u: mhp skilmez sker)