diyarbakırda bayrağımızı parçalayan kürtler – Muhalif Sözlük
diyarbakır'da kudurmuş kürtler tarafından, hava kuvvetleri komutanlığındaki türk bayrağının indirilip yerlerde parçalanması olayıdır.

kürtleri kardeş ilan eden ve bütün aymazlıklarına göz yuman mankurtlardan cesaret aldıkları aşikar olan bu kudurmuş kürt sürüsü, aynı zamanda bölgedeki asker nöbetçi kulübelerinide taşa tutmuşlardır. kışla binaları ve karakolların camlarını kırmışlardır. askeri lojmanları molotof kokteyli ile yakmışlardır.

meclisin godomanları ve dansöz particiler ise ''aman provakasyona gelmeyin'' diyerek kekoları korumaya çalışmaktadır.

http://tinyurl.com/oxtjk2k
Sayın(!) Başbakanımız burda suçu o karakolun sorumlu komutanına atmıştır ve , " ben mi müdahele edeceğim onlar etmeliydi!" Demiştir. şimdi müdahele edilmesi konusunda haklı amenna.Ancak şöyle bir gerçek var ki Başbakan çifte standart oynamaktadır. çünkü daha 2 gün öncesinde pkk yol kapattı, eylem yapti hede hödö... ve 100 metre ilerisinde bekleyen müdahale için askerlere izin verilmedi. Sebep? "çözüm süreci zarara uğrar" . E sen şimdi bunlara bu kadar yüz verirsen bu itler gelir karakolda basar bayrakta indirir,ve senin gözünü"aman çözüm süreci müdahale etmeyin!" Diye korktuğun askerler müdahale edemez tabii ki.ha ama sen çok iyi bir dansöz olduğundan olacak ki tepki gelince hemen Kıvırdın ve "müdahale edilmeliydi" dedin. Ve üstüne sorumlu komutanın görev yerini Değiştirdin.Bunlar tehlikeli sularda yüzmektir. Türk milleti elbet bir gün uyanacaktır. inşallah bu uyanma için çok geç olmaz da hakk yerini bulur.