doğu perinçek – Muhalif Sözlük
apo'nun eski kankası, şimdilerin ulusalcısı, bukalemun terk. partisi küçük, etkisi büyük adamlardandır lâkin. 3 seneden fazladır cezaevinde. 2011 seçimlerinde izmir 2. bölgeden bağımsız aday.
vaktiyle türkiye'nin yeniden dizayn edilmeye başlandığı günlerin arefesinde devlet bey'in liderliğinde ki ülkücü hareket'le oğlu mehmet perinçek vasıtasıyla kurulan "kızılelma" koalisyonunu kullanarak ittifak kurmaya çalışan,o günlerde yere göğe sığdıramadığı türk milliyetçileri'ni bugün kuyruğu kısılınca çeşitli iftiralarla yermeye çalışan bir dönemin mdd'ci çincisi,bir dönemin pkk'lı devrimcisi,bir dönemin kemalist laikçisi,bugünün neidüğü belirsiz şarlatanı. ama hala çıfıt,hala karanlık.
şu sıra kendisinden milliyetçi, vatansever, ulusalcı falan yok. arkadaş iyi güzel hoş konuşuyorsun da, o çiçekli böcekli kucaklaşıp öpüştüğün abdullah öcalan fotoğraflarına ne diyorsun, gazetecilik yapıyordum diyorsun. bak bu millet salak değil, sen en fazla aynı masada apoya gülücükler fırlatan mehmet ali birand ya da fatih altaylı kadar; hadi o da olmadı bir başka çiçek buketiyle sevdasını haykıran yalçın küçük kadar milliyetçi olabilirsin. bu lafzı, kavramı, vatanseverliği ağzına alacak son insansın. maşa mısın, mitçi misin, pkk lı mısın ne haltsan; ama asla bir türk milliyetçisi olamazsın.
ana­ya­sa mah­ke­me­si­’nin 6 mart 2014 ta­rih­li ka­ra­rı (anayasal hak ve özgürlüklerin gözetilmediği hakkında) ve özel yet­ki­li mah­ke­me­le­rin kal­dı­rıl­ma­sı­nın ar­dın­dan, er­ge­ne­kon da­va­sın­da mü­eb­bet ha­pis ce­za­sı­ veren mahkemelerin yokluğunda yetki krizine bakılmaksızın görevli ağır ceza mahkemesi tarafından 11 mart 2014 günü tahliye edilmiştir.

çıkar çıkmaz "ananızı sikmeye geliyorum" temalı açıklamalar yapmıştır reis.
putin'in 1915 olayları'nı soykırım olarak nitelendirmesi karşısında hayrete düştüğünü ifade eden rusçu.
geçmişten bugüne kadar yaptıklarına bakıldığında ideolojisi pek anlaşılamamakta lakin diğer siyasi partilerin liderlerine nazaran daha birikimli ve entellektüel bir olduğu yadsınamaz. türkiye'deki merkez medya strasbourg'daki soykırım davasından bir haberken mahkemede kendisi savunma yaparak davayı kazanmıştır.ekleme: strasbourg davası soykırım var ya da yok davası değil ermeni-türk soykırım münasebetlerinin avrupa üzerindeki zihinsel boyutu üzerinedir.oğlu mehmet perinçek, ermenilerin çarlık ve sovyetler tarafından nasıl kullandıklarına dair önemli çalışmalar yapmış, rus devlet arşivlerini didik didik ederek belgelerle ermeni hayasızlığını gözler önüne sermiştir.
bu, bunun küçüğü olan yalçın, dün başka bugün başka şey diyorlar. otu boka bulamak konusunda mahirler. adam apoculuk yaparak, selam o kürt başına çığlıkları atarak kemalist oluyor vay arkadaş. perinçek bugün sözde ermeni soykırımı aleyhine çalışıyor olabilir ancak geçmişte hiç de öyle demiyormuş:----“İttihatçı kompradorlar, milli azınlıklar üzerinde de baskı ve katliam politikası uyguladı. Doğuda yüzbinlerce Ermeniyi katletti. Geri kalanlarını da yurtlarından sürdü. Arap ve Kürt milliyetçilerine çeşitli baskılar uyguladı. (TİİKP Savunma, sf. 154)”“Abdülhamit satın aldığı Kürt beylerine kurdurduğu Hamidiye Alayları’nı Ermenilerin üzerine saldırtarak ner iki milliyeti birbirine kırdırdı ve mücadelelerini yok etmeye çalıştı. (...) Saltanatı Doğu Anadolu’da katledilen onbinlerce emekçinin ve İstanbul sokaklarında öldürülen binlerce Ermeni’nin kanıyla boyandı.” (age, sf. 146)----bir başka eserin dipnotlarında şu ifade var. oğlu mehmet perinçek tarafından kaleme alınmış:----“Cemal Paşa, (...) 1915 Ermeni soykırımının örgütleyici ve yönlendiricilerinden biri olmuştur.”(bolşevik-kemalist-ittihatçı ilişkileri, rem kazancyan, kaynak yayınları)----