suriyeden gelen mülteciler – Muhalif Sözlük
suriye'deki karışıklığın ardından akın akın türkiye'ye girmeye başlamış yığındır. 1 milyona kadar çıkabilir diyorlar. türkmenler dışında istemiyorum amk iti, köpeği. gelmeyin lan, hem burada kürt sorunu var. kürt'e, arap'a rahat vermiyoruz biz ırkçı tc ve türkler olarak.
aylardır devam eden suriyedeki iç karışıklıktan dolayı Türkiyeye giriş yapan an itibariyle sayıları 10 bini bulan mülteciler.Türkiye mültecilere çadırkentlerini tahsis etmiştir.Hatay'ın reyhanlı ve diğer ilçe, köylerine yerleşmişlerdir.suriyenin şu anki halinde daha konforludur bizim çadırkentler.helal olsun hökümete Suriyeli mülteciler için herşeyi düşünmüşler. çadırlarda LCD tv lerden, Basketbol sahalarına kadar.

esad ise bugün halka hitap etmiştir.ağustosta seçim olacağını söylemiş.mültecilere hemen geri dönün dedi.reform isteği elde silahla yapılmaz dedi.
bu adam çok şerefsiz.adam olmaz.ortadan kaldırmak gerek.

hasılı kaddafi, bin ali, mübarek, fahd, abdullah, esed vs... birbirinden ne farkı var... ortadoğunun gaddar sultanları...
bunlar yüzünden başımıza dert açılacak.yakında ayaklanıp türklerden toprak isteyecek yüzsüzlük var.
klima,buzdolabı gibi ihtiyaçlarının karşılanmadığını bahane edip ayaklanarak kendilerine sığınma hakkı veren türk devleti'nin bayrağını indirme cürretini gösteren küstah araplar.

halep'ten 15 bin türkmen'in getirileceği haberini aldıktan sonra isyan edip türlü türlü rezaletler çıkararak türk bayrağını indiren bu serseri sürüsünde ekmek yedikleri kaba pisleyen köpekler kadar şeref yoktur.

hatay bölgesinde sarkıntılık,yol kesme,laf atma,taciz gibi türlü terbiyesizliklere imza atıp türk devleti'nden gördükleri alicenaplığa şerefsizlikle karşılık veren bu serseriler sırf halep'ten türkmenlerin getirilmesine tepki olarak türk bayrağını indirme küstahlığında bulunmuşlardır. bu şerif hüseyin tohumlarıyla hangi ümmetin kardeşliği yapılacak merak konusudur.

en son güneş kremi ve güneş gözlüğü talebiyle isyan eden sayıları 80.000'i aşan ,şehir merkezlerinde ellerinde otomatik tüfeklerle devriye gezer gibi rahat rahat gezen,türk devleti'nin onurunu gururunu iki paralık eden deyyuslar.
cia ve mossad ajanlarının eğitim üssü haline getirdiği kamplarda sanki müstemleke bir ülkenin toprağındaymış gibi küstahlık eden sözümona derebeyleri.
türk devleti'ni yönetme kabiliyetinden muaf tutulmuş bir siyasi iradenin şımartıp başımıza çıkardığı baldırı çıplak sergerde sürüsü.
türkiye'nin demografik yapısının bozulması amacıyla sistemli bir şekilde sınırlarımız içine alınan kaçkın sürüsü.
araplardan sonra kürtlerinde kopup gelip türkiye cumhuriyeti vatandaşlığına geçirilerek federalizme düşünsel altyapı oluşturacak mozaik edebiyatının figüranı olarak kullanılması düşünülen yeni ihanet cephesi.