polis özel harekat – Muhalif Sözlük
çocukluğumu, karakterimin oluştuğu yıllarımı içlerinde geçirdiğim kahramanlarım. mutki kırsalında dağlarda panzerlerin içinde ağır silahların ve üçgen vücutlarının arasında keyifle uyuduğum, atış talimlerini izlemek için babamın önünde duygu sömrüsünün ve çığırtkanlığın alasını yaptığım bozkurtlar. hatıralarını dinlediğimde kanımın kaynadığı, o günden faşist tohumların yüreğime salındığı anların bahçevanları..

bıyıklarının ucu sivri biberdi.. şehrin dışına doğru olan daire başkanlıklarındaki mescit hep dolu. o toprak yeşili üniforma ve rozetlerindeki kartala vurulduğum, hayran olduğum.. elazığ'da alacakaya ilçesine 20-30 gün boyunca kırsala gidip kamp kurarlardı. her türlü arazi ve iklimde yetiştirildiklerinden ve gerilla taktiğini öğrendiklerinden pkk'nın anasını zhikmişler, ağızlarına sıçmışlardı. korkut eken stilini örnek alırdım ben, gazetelerdeki resimlerini biriktirdiğim bir paşaydı. çünkü onlar da onu örnek alıyordu.

yamulmuyorsam ergenekon 11. mi 13. mü dalgasında öldürülecekler listesinden dolayı içeri alınan eski daire başkanı ibrahim şahin'in 28 şubat döneminde "(b: bizim bir orduya bedel gerilla eğitimli 7000 ağır silahlı militanımız var)" demecinden sonra postmodern darbeyle onlara da darbe vurulmuş ve yetkileri-etki alanları kısıtlanmış, birçoğu başka polis müdürlükleri birimlerine gönderilmişlerdi.

hed gidi...

onlar bokzurtlardı. pkk'nın bitmesi için onlara ihtiyaç olduğunu muhsin başkan hep dile getirirdi. yalnız artık özel harekat ülkücü ruhunu yavaş yavaş kaybetmeye yüz tutmaya başlamış. eksiden o uçları sivri hilal bıyıklar şimdi yerini ablak surat veya tıstıs bıyığıyla (u: badem bıyık) yer değiştirmiş. birçoğu şakird artık. mhp veya bbp'li olanlar bile artık şakird ya da akp'ye sempatiyle bakanlardan. zaten kim bunlar bozkurtlar sloganından sonra geri kalan ülkücüleri de temizlediler.

devlet bahçeli boşuna mealen "yetkileri artırılsın, kalabalık olsun ama emekli olanları geri çağrılsın ve askerlerle beraber olsun" demiyor.

onlar benim hep kahramalarımdı. küçüklüğümde hilal bıyık bırakma kararını onları görünce aldım. ve o sözümü tuttum, tutmaya da devam ediyorum! inşallah o ülkücü kimlikleri, alperen ruhları öldürülmeden hala bağnaz ve radikal islam slogancı görüşlerini koruyarak, tevhid şeridini berelerine bağlayarak yeniden doğarlar. inşallah şakirtleşip pırısıklaşmamış, milliyetçi duyguları liboşlukla körelmemiş agresif ve evhamlı özel harekatçılar geri gelir!

(i: Senin destanını anlatmaya yetmez bu beyit;
özel harekat! seni izler atan Koca Seyit!)
(u: a.k.)
(u: Sizi hala genç bir kız gibi aşkla seven hayranınız)


izledikçe kanım kaynıyor;
http://tiny.cc/8kkx7
dünya üzerinde arazi koşullarında terör ile mücadele için kullanılan tek polis birimi özel harekat timidir. tarih boyunca ilk defa(u: 21 mart 2012) bir çatışma(u: Cudi nevruz Operasyonu)da 5 şehit birden vermiştir. bu da akp dönemine denk geldi.

Neden?

çünkü bu iş gönüllülük esası eğitim olduğu kadar da bilinç işidir. öyle kuvvetlere bu zamana kadar katılan sınırlı sayıdaki insan bozkurt bilincinde insanlardı. yani küçük yaştan beri vatanları milletleri herşeylerinin önünde gelirdi. bir anda özel harekatın sayısını arttırırsan bozkurtların çoğunu da emekli etmişsen gönüllü bulmaktan zorlanırsın hadi zorlanmadın gönüllü olanlar da bozkurt olmayacağı için ne kadar eğitirsen eğit dağdaki domuzlar tarafindan avlanırlar.

hadi bakalım akp hükümeti, bozkurtsuz yeni özel harekatçıların ne halt edecek? yoksa yeniden bozkurtlardan medet umup tükürdüğünü yalayacak mısın?

sanmıyorum medet umacağını vatandaşın ne de olsa akp gelmeden önce biten terörden sonra, akp gelince tekrar artması umurunda değil milletin, şehitler umurunda değil ki devamlı sana oy veriyor.

(bkz:hayaldi gerçek oldu)
tüm türkçülükleri ile geri geldiler.kürtlerin anasını s*kiyorlar an itibariyle.chp'de bir korku ve panik havası başladı. kendi medyasını kullanarak türkçü özel harekatları bölgeden tasviye ettirmeye çalışıyorlar ama nafile. özel harekat yakında chp'yide s*kecek.çünkü: http://www.karsigazete.com.tr/upload/2015/11/180051.jpg