trabzonspor – Muhalif Sözlük
ön elemeyi geçemeyip şampiyonlar ligi hakkını kaybeden, fenerbahçe'nin hakkının kendisine verilmesi ile adeta mutluluktan deliren, kentinin sokakları bir karnaval havasına bürünen, tarihinde ilk kez şampiyonlar ligi'ne katılan ve inter'i, inter tarihinin en kötü oyunlarından birini oynarken yenmesiyle gruptan çıkamasa bile senelerce bu galibiyeti konuşacak olan taraftara sahip futbol takımıdır.
(bkz:acizlik)

ayrıca, son birkaç senede devlet erkanının acayip desteğini almaktalar. örtülü ödenekten paralar, stadyum sözleri, bunlar niyeyse medyada çok az yer buluyor. geçen sene sahada kazanılamayan şampiyonluğu, yeni bir ızdırabı bünyesi kaldırmayacak olan ve derhal masa başı çözüm arayışlarına girerek telafi etmek isteyen kulüptür ayrıca. kazanılamayan şampiyonluğun ardından hükümete ultimatom verildiği de unutulmamalıdır. neden? çünkü tayyip erdoğan inip atmıştı ya o kadar golü..

hasılı ilginç insanların taraftarı olduğu, normal değer yargılarının çok ötesinde "hak-hukuk" kavramına sahip bir acayip takımdır. yani şenol güneş diyor ki "biz zaten şampiyonuz bizim alın terimiz var." e sonra biz de "hadi ya, bizim neremizin teri var şenolcum, sizi eze eze yendiğimiz maçta mesela" demek durumunda kalıyoruz.

kendilerine en güzel cevabı fenerbahçe teknik direktörü aykut kocaman vermiştir:
"gücü yeten fenerbahçe'yi sahada yensin."
şike yaptığı ve şaibeli olduğu yönünde hakkında iddialar bulunan fenerbahçe'nin yerine şampiyonlar ligine davet edilen ve çok şükür sıfır çekmeden geri gelecek olan takımımız (bir nevi fenerbahçe'nin pisliğini temizliyoruz).her trabzonspor maçında karnaval havasında olan şehrin takımı.ankara'da ve istanbul'da çok güçlü trabzon lobisi olması sebebiyle devlet erkanında her zaman itibar gören futbol takımı
stadyum sözünü trabzon'lu olan spordan sorumlu devlet bakanı faruk özak(eski trabzonspor başkanı) vermiştir ve yapılacaktır.hattı zatında kulüp başkanları organize suç örgütü lideri olan kişiler tarafından yerilmesinin tutarsız olduğu şanlı kulüp.her sene türkiye kupasında fenerbahçe'nin eline kupanın sapını veren camia,sadece geçen sene fenerbahçe'yi avni aker'de 3'leyip istanbul'a gönderen takım.masada maç kazanmayan sahada erkek gibi top oynayan takım.
1995-1996 sezonunda avni aker stadyumunda oynanan, 1-2 fenerbahçe'nin galibiyeti ile sonuçlanan, bi sonraki hafta ise fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tescilleyen maç'tan bu tarafa kuyruk acısı geçmemiş camia, sorun eskiler anlatsın..

son dakikada galibiyeti getiren golü aykut kocaman atmış, ve bugünlere gelen o beste ortaya çıkmıştır;

(i: nasıl koydu aykut kocaman, kocaman, kocaman)

http://tinyurl.com/5r7dcz9
şampiyonlar ligi'ne bir türlü katılamadığı platini tarafından tespit edilip davet edilmiş spor kulübümüz. (u: güler misin ağlar mısın)
lig tarihinde son haftaya alacağı herhangi bir sonuçta puan cetvelindeki yeri değişmeyecek bir konumda girdiği halde, son hafta şampiyonu değiştiren tek takımdır. ayrıca bir sezonda şampiyonlar ligi, uefa, tekrar şampiyonlar ligi ve tekrar uefa kupalarında oynayan tek takımdır.
kendi takımları şike iddialarının göbeğinde olduğu ve türk futbolunda ki bütün çirkinliklerin kaynağı olduğu halde bir yüzsüzlük resitali yaparak "ohhh canıma değsin siz de şike yapmışsınız" gibi çocukça bir tavırın sahibi kanaryaların sevmediği sevdamız.

altta bordo yer delinmedikçe üstte mavi gök çökmedikçe sevdamız olacak olan kulüp.