ali ağaoğlu – Muhalif Sözlük
dötden bacak bir şey.. her dakika bir kanalda bir reklamı dönüyor, bedava ev veriyor gibi bir de kasıla kasıla anlatıyor. 444.....'lü numarayı arayınca işin aslı ortaya çıkıyor, sonra küfür edip kapatıyorsun.

not: aramadım ama arayan memur arkadaşlar var işte... (u: gb)
11 arabasının değerinin 15 milyon avro ettiğini duyduğumda içten bir küfürle haber kanalını değiştirdiğim akp'nin gücüne güç kattığı finansörü.
kendisi gibi binlerce işadamından sadece bu adama sarmak nedir yav!? çalıyor, çırpıyor, çalışıyor, yapıyor bir şeyler adam. aynı karakterdeki ağaoğlu of'ta yayla evi tamir eden, dere üzerine tahta köprü yapan köylü ali olsaydı ''işte çalışkan, misafirperver, gönlü gani anadolu insanı'' derdiniz mk. derlerdi. derdik yani.(u: bgv)
karadenizlilerin resmi mesleği olan müteahhitliğin en popüler üyesi.

"param var yapıyorum,sizinde olsun siz de yapın lan" söyleminin yaşayan organizması.
" üç bin değil üç ağaç kestiğim ispatlansın etek giyer gezerim" sözlerinin sahibi. ağaç katliamı ispatlanmış,etek seçmesini bekliyoruz.
görmemiş olaydı ve o reklam filmini çekmeden işine başlasaydı kimsenin ruhu duymadan tüm ormanı sikip atardı. bir de o söz neydi be abi, tamamen sultan mehmet çakması.

zamanında murat başaran başkan'ın klibinde oynamıştı.
istanbul'un tarak-kürek kel tepelerinden birine muhteşem bir yerleşim yeri inşa ediyor. ağaoğlu değil de, koç, şahenk falan yapsaydı nasıl yağlardı millet! yekta kopan ''sanatın, cazın, kültürün buluştuğu nokta'' olarak tanıtırdı ntv'de bizlere. 320 bin ağaç kesilecek yalanınıza da, ikiyüzlülüğünüze de sokayım emi. yürü be ali reyiz. keşke senin gibiler her şehirde olsa. misal ankara. yemişim boğazı, denizi, şehrin istanbul'dan tek eksiği ağaoğlu gibi bir deha. ha, lazımsa deniz de getirir ali başkan.(u: :( )