emre belözoğlu – Muhalif Sözlük
onu tanıyorsunuz.. emre belözoğlu.. türk futbolunun “pislik” lakabını isminin önünde lâykıyla taşıyan bir ahlaksız..

türkiye-hırvatistan millî maçı.. sahada 11 tane ruhsuz, 11 tane gönülsüz futbolcu.. başlarında milli takımı belçika’dan yöneten(!) bir teknik direktör hiddink.. yanında istanbul futbol çetesinin iki çapsız, iki liyakatsiz yardımcısı oğuz çetin ve engin ipekoğlu.. yüzlerinde zerre kadar utanma yok..

dakika 79.32… seyirci kaleci volkan’ı protesto ediyor, ıslıklıyor.. volkan seyirci ile polemik yarışında.. hakaret ediyor seyirciye.. ve bu polemik yarışında emre belözoğlu geliyor volkan’ın yardımına.. maçın yorumcusu Rıdvan, stadta binlerce ve televizyonlarının başındaki milyonlarca seyircinin gözlerinin önünde, her şeyi göre göre, her şeyi duya duya utanmadan yalan söylüyor ve “emre volkan’ı sakinleştirmeye çalışıyor” diyor.. vee tam bu esnada kameralar emre’nin o ahlaksız yüzüne zoom yapıyor, emre seyirciye, “o….u evlatları” diyor.. bu hakarete söylediği yalanlarla rıdvan da ortak oluyor..

ve aynı şeytan rıdvan şeytana hizmet ederek sahadaki ruhsuzluğu egemen ve giray’a fatura ediyor.

ve aynı şeytan rıdvan, “bu maç anadolu’da oynanmalıydı” diyor..

bu maç bırakın anadolu’da, çanakkale çehitliği’nde oynansaydı da, sahadaki bu ruhsuzlarla yine de kazanılamaz ve sonuç yine hüsran olurdu..

emre belezoğlu o milli forma sana haram olsun…

sahadaki ruhsuzluktan ve skordan utana bir adam vardı bu maçta, futbolunu sevmesek de, mizaha konu etsek de bir hakkı teslim edelim, bu adam sabri’ydi.
çamurdur, çirkeftir, provakatördür, örnek bir futbolcunun saha içinde yapmaması gereken ne varsa yapar falan filan..

yalnız,

volkan hadisesinde az bile sövmüştür..her maç aynı şerefsizlik yapıldığı halde milli formanın altında mücadele eden fenerbahçeli futbolcuların halet-i ruhiye'sini düşünmeden eleştiri yapmak bence acımasızlık..

euro 2008'deki hırvatistan maçında golü semih attı diye sevinmeyen insan biliyorum ben, elimizi vicdanımıza koyup önce yanlışa yanlış diyelim sonra emre belözoğlu'nun karakteristik özelliklerini sabaha kadar tartışırız..
insanlara ana avrat küfür etmiştir ve taraftarlarınca da savunuluyor. işte fener ruhu bu! budur oğlum ! siz busunuz işte. her sene dünya çapında duyulacak bir rezilliğe mutlaka imza atıp, her nasılsa kendilerini ülkenin en iyi kulübü adledebilen megaloman şizofrenlerin camisının adeta insan halinde vücut bulmuş halidir emre. aferin lan size.

o giydiği forma türk milli takımı'nın forması o taraftar da türk taraftarı...
iyi bir futbolcu olmasına rağmen nedense futbolseverlere hep antipatik gelmiştir.fakat milli takımın yaşadığı hezimette payı hiddink kadar çok değildir.
tekrar yazıyorum, dünya futbol tarihi bu çocuk kadar müptezelini, ahlaksızını, çirkefini, pisliğini, sahtekarını, âdisini az görmüştür...
galatasaray kültüründe var olan terbiyesizliği ve şımarıklığı (!) sonuna kadar türk sporseverinin gözüne sokan futbolcudur..fenerbahçe'nin mührü bende olsa 1 dk. bile tutmam takımda..

yorulduğu zaman maçta gerginlik çıkartmalar, 20 yaşında sporcuların boğazını sıkmalar falan kendinden nefret ettirmiştir..yetiştiği ve bugün için sahip olduğu her şeyi borçlu olduğu fransız riviera'sına siktir olup gitsindir..
bugün itibariyle fenerbahçe'ye tekrar transfer olmuş.
atletico madrid ile ilişiği tamamen kesilmiştir.
Eğer Türk futbolunda "Kezban" kelimesinin bir karşılığı olsaydı kesin "Emre Belözoğlu" olurdu.Tuttuğum takımdan soğudum resmen.

edit:şota'ya ettiği küfürlerle kezbanlığını ispatlamıştır.