ingiltere – Muhalif Sözlük
halkının büyük çoğunluğu orospu çocuklarının torunu olan ülke.hakaret maksatlı değil gerçektende öyle ; kral 8.henry zamanında veba,diğer salgın hastalıklar,savaşlar yüzünden nüfusu ciddi oranda azalan ülke için kral 8.henry nüfus artışını sağlayabilmek için ingiltere hapishanelerinde ki mahkumları aynı hapishanelerdeki fahişelerle sistemli bir şekilde çiftleştirip ingilterenin nüfusunu ciddi oranda arttırmıştır.dünyaya gelen çocuklar ingiltere krallığı'nın ilgili birimlerinde eğitilip topluma kazandırılmaya çalışılmıştır.
fuck,yani fournication under control of the king=kralın kontrolünde evlilik dışı cinsel ilişki fiilide burdan türemiştir.
piç ülkesi.
Dün Leicester kentinte Müslüman (pakistanlı) bir ailenin evinin kundaklanması sonucu anne ve 3 çocuğunun hayatını kaybettiği ülke. Müslüman ülkeleri işgal edip yaptıkları katliam kesmiyor bir de ülkelerindeki Müslüman'lara saldırıyorlar...
kendi iç meselesi olan avrupa birliğinden çıkma referandumuna, türkiye'yi çekip üzerinden siyaset yapan beyinsizler ülkesidir.konuyla hiç alakası olmayan türklerin adını kullanarak yaptıkları bu siyaset, dünyanın en şerefsiz siyasetidir.efendim konu şu ki; ingiltere avrupa birliğinden çıkmak istiyor ve gerekçe olarak ''türkiye avrupa birliğine üye olacak ve milyonlarca türk ingiltere'ye gelip terör eylemleri yapacak'' söylemini öne çıkarıyor. avrupa'dan çıkmak istemeyen ingilizler ise ''hayır, türkiye götünü yırtsa bile avrupa'ya giremez. çünkü onlar pisliktir. korkmayın biz türkiye'yi avrupa'ya almayız'' diyorlar.sonuç itibariyle; türkiye'de yaşayan türkleri bilmem ama biz yurt dışında yaşayan türkleri çok rahatsız ediyorlar. sürekli hakkımızda ''hırsız, terörist, tecavüzcü'' yakıştırmaları yapmaları fazlasıyla asabımızı bozmuş durumda. tasmasını koparmış köpek misali davranışlar sergileyen bu ingilizlere karşı, türkiye cumhuriyeti devletinin sessiz kalması ise onurumuzu kırıyor.bu orospu evlatlarına karşı ''havlamayın artık! biz avrupa'ya girmek istemiyor merak etmeyin! lakin bu davranışlara devam ederseniz ingiltere'ye çok feci şekilde gireriz, haberiniz olsun'' diyecek bir devletin ihtiyacını hissediyoruz.burdan sayın cumhurbaşkanı erdoğan başta olmak üzere bütün devlet yetkililerine sesleniyorum: allah aşkına şu ingiliz köpeklerine haddini bildirin. bu bir onur meselesidir.burdan türkiye'de yaşayan türk vatandaşlarından ise tek isteğim, lütfen ingiliz büyükelçiliği önünde bir protesto düzenleyin ve ''köpekler merak etmeyin avrupaya girmeyeceğiz ama ananızın amına çok acı şekilde gireceğiz'' yazılı bir pankart asın.biz amerika'daki türkler sayıca az olmamız ve ağır islamofobya sebebiyle her eylemimizde polis tarafından fişlenmemiz sebebiyle, ingiliz elçiliğinin önüne yaklaşamıyoruz malesef.