starbucks – Muhalif Sözlük
amerikan kahvehanesi. kova gibi kaplarda kahve içilen, gösteriş dilencilerinin uğrak mekanı. arkadaş ayağına, mecburiyetten birkaç kere içerisinde bulunmak zorunda kaldım, hayatımın en sikko anlarına altın harflerle yazdım orada geçen zamanı. mekanı, içeriği geçtim de, takılan züppelerin alayının mk ama koyamıyorum terbiyem müsade etmiyor.(u: doğuş mode off)(u: bgv)
atpazarı entelinin kapitalist versiyonlarının ve liseli ergenlerin ve dahi ergenlikten çıkamamış pislik yığınlarının işgaline uğramış, kahvenin k'sinin anlamını bilmeyenlerin gözde kahvesi ve mekanı."tulavetleri" de bi o kadar meşhurdur.
eskiden kahvehanelerde memleket mi kurtarıyorsunuz muhabbeti vardı, şimdi ise starbuckslarda millet memleket kurturıyor nasıl mı? iphone dan tweet atarak...
samimiyetsizlik göstergesidir.
yerli malına ''cahil mekanı'' deyip, amerikanın starbucksına ''medeniyet göstergesi'' muamelesi neyin nesidir çözebilmiş değilim.
fincan yerine plastik bardak kullanması mıdır medeniyet?
kızılay avm şubesi'nin müşteri kaybı -90 civarı. hemen bitişiğindeki yerli malı, yurdun malı karacaoğlu tıklım tıklım. dilolar boykot ediyor sözde. bakalım kaç gün dayanabileceksiniz lattesizliğe!? :(