29 aralık 2011 uludere operasyonu – Muhalif Sözlük
doğruluğu tam onaylanmamış haberdir.gerçi video ve resimleri düşmüştür nete çoktan.ölenlerin pkk lı mı yoksa sivil mi olduğu daha belli değil.fakat "savaş var" diyen bdplilerin sevineceği bir durumdur.alın size savaş.

(bkz:faşistlere gün doğdu)
çok üzücüdür. ırak tarafına geçip millî parkta piknik yapan kürt kardeşlerimizin üzerine bomba yağmıştır. görüntüler içler acısı. çizgili pijama, beyaz atlet, pazar terliğiyle mangal başında takılan göbekli amcama mı, iki ağaç arasına gerdiği ipte ''feleybol'' oynarken ateşe tutulan genç kardeşimize mi, yoksa mangalı beklerken ağaç gölgesine çektiği beyaz şahin'de ahmet kaya dinleyen, yanakları içeri çökmüş, sarı bıyıklı, dişsiz amcamın kömür olmuş cesedine mi üzüleyim bilmiyorum.
pkk'nın geçiş noktalarında o kadar kalabalığı gören askeri yetkililer müdahale etmeseydi, bu sefer de muhtemel bir "skandal" diye haber geçerlerdi..

yalnız eleştirilerin şu yönü haklı: istihbaratımız denildiği kadar da kötü ve geri kalmış harbiden!
devleti takdir ettiğim durum . ayakta alkışladım . böyle yanlışlıklar daha sık yapılmalı bence .
SiViL GEçişLERE KAPALı BöLGEDE hatta öNCEDEN iLAN EDiLMiş ASKERi HAREKAT BöLGESiNDE SiViLiN işi NE?

terör finans kaynaklarını nasıl kurutacağız?

a.q.. ne yaparsak yapalım hep biz suçluyuz, zhiqerün!
tam yeni bir "demokrasi paketi" açılacağı sırada yine birilerinin birilerini mazlum ve mağdur göstermesini kolaylaştıran olay.

ulan kürtler ;24 asker şehit edildiğinde van meydanında halay çekersiniz allah başınıza taş yağdırır mağdur olursunuz,üç beş köpek pkk adına kaçakçılık yapar devlet başınıza bomba yağdırır yine mağdur olursunuz.

bir gün,köylülerin değil "köylerin" bombalanması olarak duymak istediğim olay (ama bilerek,ama isteyerek,ama soykırım amaçlı).
aziz türk milletinin, bozguncu böceklerin bir kısmından kurtulduğu gün olan 29 aralık bayramı, mübarek olsun.