erdoğan bayraktar – Muhalif Sözlük
çevre ve şehircilik bakanı. trabzonludur. şu açıklamanın sahibidir:

"trabzon gülerse türkiye güler. trabzon kalkınırsa türkiye çok büyük mesaj verir. (b: şimdi bizim hakkımız olan trabzonsporumuzun kupasını almak için de çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz). inşallah hakkı olan trabzonsporumuz'un kupasını da trabzonspor'un müzesine getireceğiz. allah inşallah bunu bize nasip edecek."

işte bu trabzonluların alayı böyle diyoruz kızıyorsunuz sonra. adalet, hak hukuk algıları mikro milliyetçilikten öteye gidemeyen lazlar. sen önce nasıl bakan olduğunu anlat oradaki ince ayarlara bir gel. ya şenol güneş, sadri şener, erdoğan bayraktar gibi adamlar idrak edemiyor ama, şampiyon fenerbahçe oldu geçen sene. sizin hakkınız falan değil. tokiler soksun sizi (u: nah) alırsınız siz o kupayı!

http://tiny.cc/zf95z
memleketinin takımının hakkını savunmaya çalışan akp'li bakan. adam evelallah trabzon'lu,adam çok şükür trabzonspor'lu,toprağının takımının rakibi haksız bir şekilde şampiyon olmuş,uefa dahi bunu görmüş bu şaibeli takıma "sen şampiyon değilsin,o yüzden şampiyonlar liginde oynayamazsın,şampiyon trabzonspor'dur o gelsin" deyip rakip takımın şaibesini tescillemiş.bu bakanda "ulan işte herşey ortada,şampiyonluk trabzonun hakkı,herifleri ligdende düşürsen,puanınıda silsen,avrupa kupalarından da men etsen trabzon'a hakkı olan şampiyonluğu vermiş sayılmazsın,bizde trabzonsporumuzun hakkı olan şampiyonluğun iadesi için çalışıyoruz,e boşuna seçilmedik ya,hem şu anda ben böyle bir demeç vermezsem beni avni aker'e gömerler o yüzden hem bu demeci vermek hemde siyasi kariyerimi riske atmamak zorundayım o yüzden o ince ayarı yapmak zorundayım" demek isteyen bakan.
trabzonluları hala laz sanan (bu tip aymazlar gakkoşu,dadaşı,edeyide ayrı ırk sanmakla beraber bütün doğuyu kürt,12 milyonluk karadeniz'in bütününü de laz ilan ederler) kişilerin trabzonluların memleketlerine ve takımlarına olan bağlılıklarını içten içe kıskanmasına sebep olan bakan.

(bkz:trabzon bir sevda trabzonspor bir destandır)
insanlıktan bir damla nasip alsa ne güzel olur. ayıptır günahtır hasta bir kızın cebine para koyup ilaçlarını kendin al parayıda düşürme dimek nasıl bir ahlaki değerdir. bu nasıl bir halden anlamazlıktır. 300 tl ye git sen yurtdışından ilaç getirt kız cevabını vermiştir en güzel şekilde ama yetmez bu adama bu zihniyete sen türkiyesin büyük düşün diye diye ne hale geldik.
bugün hem bakanlıktan, hem de milletvekilliğinden istifa eden, istifa gerekçesini açıklarken başbakanı da istifaya davet eden bakan. istifa gerekçesiyle doksana takmış, malı masaya şırrak diye vurmuştur.

---------------haber---------------
Erdoğan Bayraktar istifa etti

Bayraktar şunları söyledi:

"17 Aralık tarihinde yapılan operasyon dosyasında şahsımı rencide edecek veya izah edemeyeceğim hiçbir husus yok. Ancak Sayın Başbakan'ın istediği Bakanla çalışmak veya istediği bakanı görevden almak en tabi hakkıdır ve yetkisidir.

Fakat 'rüşvet ve yolsuzluk ifadelerinin bulunduğu bir operasyon sebebiyle istifa ediniz ve beni rahatlatacak deklarasyonu yayınlayınız' şeklinde tarafıma baskı yapılmasını kabul etmiyorum.

Etmiyorum çünkü, soruşturma dosyasında var olan ve onaylanan imar planlarının büyük bir bölümü Sayın Başbakan'ın talimatıyla yapıldı.

Bu minval üzere bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğimi açıklıyorum. Bu milleti ve vatanı rahatlatmak için sayın Başbakan'ın istifa etmesi gerektiğine inandığımı ifade ediyor, yüce milletime saygılar sunuyorum.''

http://tinyurl.com/oylvllt

-------------hurriyet.com.tr-------------

(bkz:17 aralık 2013 yolsuzluk ve rüşvet operasyonu)
fethullahçı terör örgütünün kumpas davalarına destek verdiği, bu desteği görsel ve yazılı delillerle sabit olduğu için hakkında ivedilikle suç duyurusunda bulunulması gereken eski bakan.

(bkz:savcılar göreve)