vona gabor – Muhalif Sözlük
inkilapçı aksiyon sürecine girmesi gereken türk milliyetçiliği'nin ilham alması gereken kişilerden biri. yurda sokulmayacağını bile bile rabia kadir'i kurultaya davet eden mhp'nin her ne hikmetse görmezden geldiği kişi.
avrupa'nın bağrında turancılık bayrağı dalgalanıyor ve seyrediyoruz.
macaristan'daki basbugumuz. Yasayanlar icerisindeki tek genel baskanim! turanci liderdir ve bunu gururla her firsatta dile getirir!. genc yasina ragmen turanci macar milliyetcilerini orgutlemeyi basarmis ve teskilatiyla en guclu muhalefet partisi konumuna gelmistir. her firsatta turkiye'nin ve turk devletlerinin yaninda olduklarini demeclerinde dile getirmekle kalmayip, ab'ye karsi olmalarina ragmen turkiye'nin uyeligini desteklemis ve hocali icin soykirim yasasi teklifini meclise getirmistir. karabag sorununda ermenilere siktir cekip "kardeslerimiz turkler.." diye soze baslayip agizlarina lafi tikamistir. "(b: biz de attila'nin torunlariyiz)" diyerek her firsatta dostlugunu ve tarafini belli etmistir.

Ulkesinde ülkü ocakları benzeri paramiliter kara gomlekliler teskilatini kurmus ve komitacılık faaliyetlerine baslamistir! Daha 30lu yaslardadir ve dimdik durmakta, egilip bukulmemektedir!

facebook'da biz ona, onun takipcileri bize hayran!
genç, dinamik, yakışıklı başbuğumdur.
türk'ün aranılan mehdisi sanırım kendisidir.
uzun süredir, filistin davasını gündeme getirmiştir. niye böyle yaptığını çözememişimdir. bir turancının çıkıpta filistin davası gütmesi saçma gelmiştir.
sonra baktım ki, başbuğ anti-semitisttir. yahudilerden nefret ediyor. yahudilerden nefret ettiği için, filistin'i destekliyor.
arkasından jobbik'li ülküdaşlarıma bir kitap önerdi. kitabın adı ''the end of empire - attila the hun and the fall of rome''. atilla han'ın, roma'yı nasıl tarumar ettiğini ve aleme nizam çektiğini anlatıyor.
dayanamadım ''kurban olurum sana reis'' yazdım. başbuğumda bana ''tesekor edrim'' yazmış. başbuğun türkçe bozuk. düzelmek için ''teşekkür ederim'' şeklinde doğrusunu yazdım. karşılık olarak '':)'' işareti yapmış.
bu hareketten sonra, daha çok sevdim başbuğumu. mütevazi başbuğum benim.
allah sana uzun ömürler versin. davanı muaffak etsin.
bu arada, kendisini takip eden ve her iletisini ''beğen'' butonuyla beğenenlerden biride sinan oğan'dır.
sinan oğan'ı takipçiler ve her iletiyi beğenenler arasında görünce, nedensiz bir tebessüm oluşmuştur yüzümde. sinan reis senide seviyorum.
üzüyor beni. ''yüz verdik ayıya, geldi sıçtı macar'ın halıya'' durumuyla karşılaşacak yakında. anadolu insanına güvenme, yüz verme, bu mallardan bi' sik bekleme reyiz. hem macar, hem avrupalı kalmaya devam edin. en azından dininiz bir mk. anadolu insanıyla ortak neyin var? ha, sen de macar yaylalarında gizliden eşşeğe varıyosan orasını bilemem.(u: :( )
çanakkale zaferimizi kutlamıştır.
ayrıca türklerle macarlar koyun koyuna yatıyor. 1. dünya savaşında müttefiktik. çanakkale siperlerinde ekmeğimizi bölüştük, suyumuzu beraber içtik ajitasyonunuda yapmıştır başbuğum.
http://tinyurl.com/bnhpcbk

ayrıca hocalı soykırımını lanetlemiş. ermenilerin homuna koyuyum demiş başbuğum.
unutma, unutturma etkinliğini düzenlemiş.
http://tinyurl.com/bu3gm7u
2008'den beri haberdar olduğum macar lider. yani, hayranlığımız, tanımaklığımız popüler kültür malzemesi olmadan evvele dayanıyor. tutmasalardı ben taa o zamanlarda macaristan'a taşınırdım da, neyse işte.

şu sıralar türkiye'de. 30 ekim'de sakarya, 31 ekim'de marmara üniversitesi'ndeydi. bugün, yani 1 ekim'de bilecik şeyh edebalı, yarın ise istanbul üniversitesi'nde konferans verecek. ilgililere ve facebook evliyasına.
her gittiği yerde gençlerin (elbette milliyetçi olanların) aşırı sevgi gösterilerinden sürekli konuşmaları kesilip resim çektirmekten ayakta bitap düşmüş vaziyetteymiş başbuğum.

ab'ye karşı olduğunu, türkiye'nin de girmemesi gerektiğini çünkü sömüregeleşmemesi gereken güçlü bir ülke olduğunu söylemiş. ayrıca tek tanrı'nın kulları ve attila'nın torunları olduğunu vurgulayarak kanının türk olduğunu turan birliğini anlatmış her yerde.

geliş amacını aşağıya aynen naklediyorum:
---------------alıntı---------------
(i: ben buraya diplomasi için gelmedim. diplomatik,ekonomik,siyasal ilişkiler zaten bir şekilde yürüyor. bunlarla ilgilenenler var. benim gelme amacım, ortak davamızı turan'ı konuşmaktır. )
---------------alıntı---------------

senin ben daşşaklarını diyaaaaar diyar gezdirem genç bozkurt yürekli başbuğum!