uykusuzluk – Muhalif Sözlük
başımdaki beladır şu sıralar. 4 saatten fazla uyuyamıyorum geceleri. 4 de fena değil de 6 olsa daha iyi olmaz mı?(u: :( )
başımdaki bela. uyku sorunum şubat'ta düzene girmesi gerekirken hâlâ çekiyorum. onun öncesinde sekiz ayı geçkin bir süre gece ayakta durup gündüz uyuyunca zıvanadan çıktı uyku düzeni. ekim'den beri uykuya dalmakta zorlandığım gibi uyuyunca da ya kesik kesik uyuyor ya da üç dört saat sonra kalkıyorum. hadi o sorun değil de, şubat'tan itibaren ders çalışmam lazımdı, e uykumun da eski haline dönmesi gerekiyordu.. ancak ne düzelme var, ne de emaresi. haliyle ruh halim de, motivasyonum da siki tuttu. iki gündür uyumadım mesela, gram uykum da yok şu an. gidip yatsam yine dön dolaş sabah olacak. yarın anıtkabir planım da var. çık işin içinden çıkabilirsen. çok dertliyim sözlük, bir bilsen.
genelde caresizlikle özdelesmis, insani sersemleten hal. bildim bileli vardir. tam derken düzene girdi elveda uyumak ne güzelmis yine ve yeniden bünyede vuku bulan. kendimi bildim bileli var. kücük yasta kardesimin vefatinda ilk bas göstermisti, yerini derslere birakan, daha sonralari evladimin rahatsizligi, derken kardesimin kazasi... simdilerde ise atanin vefati. uyku nedir bilen var mi?!