muhalif sözlük – Muhalif Sözlük
doğum süreci sancılı olan, neticesinde herkesin her şeye muhalif olması sonucu adını alan bebe ...
''yaşasın, hainler için illegalite'' sloganıyla ortalığı kasıp kavuran muhalif platformdur.

+ doğru mu samet?
- doğru başkanım.
+ hee söylede herkes duysun, bizde muhalif sözlüğe üye olmadık mı?
- olduk başkanım.
+ hergün en az 3 entry girmiyor muyuz?
- giriyoruz başkanım.
+ en büyük sözlük, muhalif sözlük. doğru mu, değil mi?
- doğru başkanım.
"acaba o'nlar ne diyor" sorusunun öznesini oluşturan mevut o ve müstakbel o'ların oluşturduğu sözlük olmakla beraber, herkesimden o'nun hiçbir "ama" ile devam eden cümle ile kısıtlanmadığı ortamdır.

milli tandanslı sözlük platformlarının kendi kendini tekrar eden ve dar bir kitleye hitap eden özelliklerinden sıyrılarak, her kesimden insanın her konuda istediği tanımı yapıp, kendi kendilerini tekrar etmektense kendi kendilerini tamamlayan bir yapı olması üzerine inşa olmuştur.

adında olan "muhalif" vurgusu herhangi bir siyasi parti veyahut siyasi kesim muhalifliğini belirtmemektedir. bir insanın muhalif olabileceği herşeyi kapsayan bu vurgu, bütün muhaliflikleri içerisinde barındırır ve bu sözlük her türlü muhalefetliğin kişiler tarafından belirtilmesini güvence altına alır.

fikirlerin ve görüşlerin "bence"liğini öne alan sözlük diye bitirmeden önce, sözlük sloganı olan "yaşasın hainlere karşı illegalite" sözündeki "hain"in kapsadığı alanın detayı, gazi mustafa kemal atatürk'ün gençliğe hitabesinde özetlenmiştir.
gecenin bu vakti rakı, bira, şarap başlıklarıyla coşan sözlüğümüz. an itibariyle durum vaziyet: http://tinyurl.com/bt2gz4t
ay ışığında rakı içip tanrıya selam duranların içerisinde bulunduğu sözlük. coşması iyidir, vaziyet iyidir.

ay ışığında rakı içenler yıkacak bu bezirgan saltanatını.