efenim – Muhalif Sözlük
yeni mekanımıza da teşrif etmiş, üstüne hızlı bir giriş yapmıştır. büyüktür. öyle böyle değil hem de.(u: :( )
burada çok fazla kalacağını düşünmüyorum biz kendi seviyemize düşüncelerimize değer katmaya çalışırken biri çıkıyor herşeyi al aşağı ediyor limon sıkmaya üzerimize yok! herşeyden nem kapıyor manasına getirmek istemiyorum konuyu ama tamamen duruş ve düşüncelerini milli ve manevi değerlere saygılı, ahlaki kurallara uygun olarak duyurma gayesi olan insanlar gün geçtikçe yalnızlaşıyor farkındamısınız efendiler. bakınız kimlik kartınıza pasaportunuza hepimizin sadece yüz kısmı görülüyor oysa sakat olabiliriz belden aşağımız tutmuyor belki ama neden sadece yüz var kimliklerde? yüz insanın simasını, duruşunu, niyetini belli eder eğer bu sözlük bizim düşüncelerimizin yüze yansıması ise vurgularımıza dikkat etmemiz gerekmez mi? ben milli sözlükten beri kendisini tanıdığım için bu yorumu rahatlıkla yapıyorum bazı kavramlar bir takım rüzgarları arkasına alarak kullanılıyor öyle olmaz abi olmaz! içimizde görüşlere karşı bile sabrımız yokken iiçimizden bir görüş bir eleştriyi hadi ternd'e uyalım tiiiye almaya bu kadar hevesliyken buraya gelen bir kişi ise giden beş kişi olacak haberiniz olsun. hangimiz dünyada o kadar insan vardı hespinin bir acısı bir düşüncesi vardı çoğu yanlış yapıyordu ama ben kendi işimdeydim bunu hangimiz diyebileceğiz hesap gününde bir düşünün!
geçen balalarıyla gördüm kendisini bir fotoda. rabbim sağlık sıhhat mutluluk versin ablama.. ama buralarda argo için müsade istediğimi dayanamadığım için belirtmek istiyorum. :)

saygı, hürmet.. örf, adet, gelenek, töre.. etc..
reelde tanışmamamıza rağmen bana olan güveni sebebiyle duygulandığım, teşekkür üstüne teşekkürü buradan da ilettiğim ceylan ablam. demek ki ben kötü bir insan değilim. :(
kimselerin uğramaz olduğu sözlüğü bile düzenli olarak takip ederek sözlüğün "en vefakâr yazarı" sıfatını hak eden yazardır.