instagram – Muhalif Sözlük
apple marka telefon ve tabletlerin fotoğraf yükleme ve editleme uygulaması. poz güzel demi mesela ama tip kayık yani. o durumda seçeneklere girip ışık, yoğunluk felan otomatik ayarlanıp sana güzelleştirme operasyonu imkanı veriyor.
sanırım fondotenin ayıbı örtmediğini sadece kusuru gizlediğini anlatmaya çalışan bir vizyonu var...
sanatsal!! foto çekeceğiz diye saçma sapan fotoların paylaşıldığı uygulama.hele o kızların ojelerini paylaşmaları yok mu?evlerden ırak.
bildirim sistemine soktuğumun gavur icadı. beş saniye geç göndermediği bildirimlerle şimdiye kadar kaç kişiyi magmaya ışınladı allah bilir.
abdest öncesi fotoğrafını atan azadiya welat hariç herkese düşüyor olduğu kanıtlanmış uygulama. bir de türk kezbanlığının en güzide örneklerini burada da görebiliyoruz. orman, doğa, göl gibi taglara bir tane yerli malı beğeni gelmezken; forest, nature, lake yazdığınız zaman beğeni yağıyor batılı arkadaşlardan.
Hep gösteriş! O değil de listemde muselman kalmamış. Artık insanlar yediği boklari, günahları göstermekten zevk alıyor! Haram bro!
eski yüklediğim videolara telif atarak kilitli hesabımda nasıl oluyor bu dedirten uygulamadır. Artık her boka telif vereceğiz galiba