metro turizm – Muhalif Sözlük
en büyük filoya sahip olduğunu iddia eden otobüs firması.ama aslında en dandik firma.şöförleri mutlaka başka firmadan kovulmuştur.muavinler zaten evlere şenlik.taşeron taşımacılıkla bu kadar parayı götürmekde ayrı bir başarı tabi.
en büyük filoya sahip olmak en iyi hizmetin verilmesi anlamına gelmiyor! metro turizm bunu neden gurur kaynağı yapmış ki bu işi yaptığım için biliyorum istisnalar vardır kesinlikle ama metro bu değeri zerre kadar haketmiyor.
her yere giden, en yaygın ağa sahip fakat bununla birlikte en kötü hizmet anlayışı ve kalitede olan otobüs firması.
şehirlerarası yolcu taşımacılığında pazar payı en büyük olan otobüs firması, galip öztürk'ün. başlarda iyiydi, fakat büyüdükçe işin rengi değişti; dolmuş gibi yol üzerinde yolcu almalar, eski model araçlar, laubali hostlar/hostesler, saatinde kalkmayan otobüsler, kötü dinlenme hizmetleri.. sırala dur. bir ulusoy, varan, kamil koç değil, o kadar net.
küfürlü konuşan muavinlerini değiştirdikleri an, gerçekten büyük firma olacaklardır.
lakin mevcut küfürbaz muavinlerle bir mikim olamazlar.

bagaja valiz yerleştirirken ''*mına koduğumun bavulu, gir artık haysiyetini ziktiğim'' diye bağıranını bizzat gözlerimle görmüş, kulaklarımla duymuşumdur.
Şizofren otobüs firması. Bazen konfor, hizmet ve lüks 10 üzerinden 9 iken bazen bizim Boğazköy minübüslerinden daha konforsuz olabiliyor.
bazen bilgisayarlı ekranları olur, kemerleri bağlatırlar, hos ve hostesler çok iyi olur. bazense koltuklar bozuk olur, bilgisayarı bırak tv bile izleyemezsin, radyo dinleyemezsin, mola yerleri berbat olur. cidden şizofren. tercih etmeyin.