sözlükteki tema faşistliği – Muhalif Sözlük
fener teması olmasına rağmen Galatasaray veya başka takım teması olmaması başka türlü açıklanamaz. bu durumu yeni fark ettim ve şiddetle protesto ediyorum.
Derhal fenerbahce temasinin kaldirilmasi gerektigi salik verile! Tema yapimindan anlayan veya anlasa da eklemeyi bilen bir moderasyonumuz olmadigi icin kaldirilsin.
eğer halen düzenlemeye gidilmez ise hergün bu başlığa enrty gireceğim. modlara belli bir zaman vererek sakin yazacağım. sonra onlar entry silmek zorunda kalacaklar. bu birrr.
egemenlik savaşında, subniminal mesaj olarak bilinç altına verilen temadır.

laboratuarda oturup, test ettik. sonra karanlık odadaki yuvarlak masamızda karara bağladık.

amaçlanan netice: fb'lilerin ''egemenlik bizde'' görüşüyle, hoyratça hareket etmesi. gs'lilerin buna sinirlenip, misillemeler yapması. netice sonucu, sözlükte sadece fb ve gs konuşulması. geri kalan taraftarların ise kendi kulüplerini unutup, fb ve gs çatışmasında taraf tutnası. bu taraf tutma neticesinde, diğer kulüpler ilgisizlikten çöpe gidecek. sadece gs ve fb egemenliği olacak.

laboratuarda, kobay fareler üzerinde denedik. insanlar üzerinde de tutacağını tahmin ediyorum.
"bırakın da bi o faşistliğimiz kalsın" dedirten faşistliktir.zaten yolda, evde, okulda, dershanede, kafede, köyde faşist olmadığımızı anlatmak için, en azından -bazılarımız için- saklamak için uğraşırken burada da aynı muamele.
kimseye birşey bırakmak zorunda olmadığımız saçma uygulama. kimse kendi takımının temasını kullanamayacak ama bir takım taraftarı böyel bir ayrıcalığa sahip olacak. bende buna muhalif olmayıp koyun gibi evet diyeceğim. kendilerinde kim neyi denemiş neye evet demişler bilemem ama sözlük eşit olacak. bu kadar basit birşeyde bile faşist bir tutum sergileyen sözlük yönetiminin en erkenzamanda bu yanlışdan dönemsi lazım. bu ikiii!!
halk iradesinin açık ve aleni talebine rağmen ısrarla sürdürülmeye çalışan sportif faşistliktir. bu sportif faşistlik daha fazla sürdürülemez zira her türlü eşitsizliği ayaklarımızın altına alarak yolumuza devam etmek sözlük toplumsal barışına büyük katkı sağlayacaktır.
devam eden faşistlik. ve aynı zamanda sözlük yönetimin (öyle birileri varmı bilmiyorum) silmeden önceki son girim. şimdi eğer bizi (bizi dedim ama biz diye bir güç varmı bilmiyorum) siklemeyen bu yönetimin siklenmeyeceği gerçeği de gün gibi aşikar. biz burda yazanlar olarak hiçbir hakka sahip değilsek bu sözlükte niye yazıyoruz? sözlük yönetimi şimdi diyebilir ki 'size bir platform verdik yazın. sesinizi çıkarmayın. oyalanın.' bende derim ki senin bu faşist tutumunun olmadığı onlarca yer var. gider vaktimi orda geçiririm. ha sen beni siklemiyorsan. ben seni niye sikleyeyim. pazartesine kadar bu yanlışdan dönülmez veya tarafıma yapılacağı zaman ile ilgili bilgi verilmezse artık yazmamın bir anlamı olduğunu düşünmediğim bir sözlük olcak burası. ha şeyinizdedir değildir. orası sözlüğün sadece bana değil diğer yazarlara yada misafirlere karşı olan tutmunuda belirleyecektir.
halk iradesinin ciddi başkaldırısına sebep olmuş faşistliktir. halk haklıdır çünkü halkın değerleri hala ciddiye alınmamakta ve basit bir istek dahi yerine getirilememektedir.