uefa disiplin kurulu – Muhalif Sözlük
bazı şikeci yavşakların götünden kan almasını beklediğim kurum. tüpçü efendi gidip bir gecede orda da kural değişsin. başka türlü kurtaramazlar o şikeci kıçlarını.
Trabzonspor başkanı ibrahim hacıosmanoğlu'nun ekmeğine, hem yağ hem de bal sürmüş kuruldur.

Trabzonspor beleşten bir kupa kazanınca, bu başarı ibrahim başkanın hanesine yazılacak. oysaki herşey uefa'nın kararı.
türkiye'de malum kulübün başını çektiği şike süreci ile ilgili kararını bugün verecek olan kurul. namuslu türk futbol paydaşlarının şikenin müsebbiplerine en ağır cezai müeyyideyi uygulamasını bekledikleri kurul.
avrupa'nın şamar oğlanı haline döndürdüğü Türkiye'ye bir şamar daha atması için türkiye'den destek alan bir kurum. söz konusu futbol olunca, iş bölgesel miliyetçilik ve fanatizm etrafında dönüp duruyor.
yıldırım demirören'in uefa başkanlığına aday olmasına sebep olacak kararlar almışlardır.
hard çalıştılar. hahhahaahahahaha
fenerbahçe'ye 2+1 yıl, beşiktaş'a 1 yıl men cezası vermiştir.
ntvspordaki yorumcular ''kesin birşey yok. karar bozulabilir'' dediler.
beni düşündüren ise avrupa'ya kimlerin gideceği?
fenerbahçe yok. beşiktaş yok.
kendisine bile faydası olmayan takımlarımı yollayacaklar?
bence bu sene ve önümüzdeki senelerde futbolseverler sadece galatasaray'a kitlenip kalsınlar. zira avrupa'da adam gibi bir sonuç alabilecek tek takım galatasaray.

bursaspor, kayserispor gibi takımlar bu turnuvada sert hezimet ile geri döner. bursa ve kayseri'nin avrupa'da hiç şansı yok.
"zavallı fener beter ol beter" dualarının karşılığını tam olarak vermesede duymuş olan kurumdur. türk futbolunu kirletenlerin kirliliklerinin avrupa nazarında da teyit olmasını sağlamıştır. türk adaletinden sonra 2010-2011 sezonunda fenerbahçe'nin şampiyonluğu hakkıyla kazanmadığını dolayısıyla şampiyonun trabzonspor olduğunu ve kupanın trabzonspor'a iade edilmesi gerektiğini dolaylı olarak tescillemiştir. değil cas'a,lahey adalet divanına'da gitseniz o kupa trabzon'a gelecek.
mealen şöyle denilmiş kararlar almışlardır.
bıldır yediğin hurmalar gelir kıçını tırmalar.
hahahahahahaha