hülya avşarın gezi parkı için başbakanla görüşmesi – Muhalif Sözlük
saçmadır. bu kadın daha düne kadar kurban bayramı için neler demişken şimdi muhafazakar başbakan ne demeye karşısına almıştır bunu? bu kadın bahçesinde ki ağaçları kestirdi diye davalıyken milletle dalga geçmek değil midir? necati şaşmaz'dan sonra şimdi de hülya avşar. bakalım sıra kimde?

(bkz:acun nerde)
(bkz:at izi it izine karışmış)
türk devleti'nin nasıl bir zihniyet tarafından yönetildiğinin nişanesidir. binlerce yıllık türk devlet geleneğinin en kuvvetli temsilcisinin başbakanı yine binlerce yıllık bir varolma iradesiyle dünya sahnesinde yer almış bir milletin başbakanı yine ne olursa olsun hala büyük hayaller kurmaktan geri durmayan bir yüceliş azminin başbakanı ülkesinin genelini alakadar eden bir durum üzerine bir tane orospuyla,bir tane eski dansöz artığıyla,bir tane şov karısıyla temas kuruyor. bu ne ciddiyetsizlik,bu ne pespayelik,bu ne idraksizliktir. mesele ne olursa olsun bu milletin başbakanının muhattabı bu sürtük olamaz. işte bu akp zihniyeti bu kadar cahil,bu kadar görgüsüz,bu kadar asaletten yoksundur.
''tayyip 30 sene geriden geliyor'' dedirtmiştir bana. dünyanın en güzel kadınlarından biriydi zamanında avşar. görüşme yapılacak çağlarda mı artık!? yakıştıramadım. zevk sahibi, estetik ve sanat anlayışı yüksek başbakanlar istiyoruz. adnan oktar mesela.