fenerbahçe şampiyonlar liginden men edildi – Muhalif Sözlük
olacağı buydu dedirten başlık.doğru fenerbahçe avrupa'da oyndaığı son 3 maçında da şike yaparak yenilmedi.tff'nin aldığı karara saygı duymak elde değil.

http://tinyurl.com/4yffxck
şimdi, bu karar ortada sorun teşkil edecek bir (b: belge) var diye düşünülerek alındıysa federasyon tarafından; aynı belge, asıl ligi ilgilendirmemekte midir? öyleyse fenerbahçemiz niye kümede hala? federasyon çuvallıyor. başka bir şey değil. ellerine yüzlerine bulaştırdılar her şeyi. uefa avrupa ligi ne oluyor bu durumda? ortada bir soruşturma var, bu soruşturmaya dahil olan trabzonspor ve beşiktaş gibi kulüpler de var, onlar da uefa avrupa liginden men edilsin öyleyse. neye göre nasıl kararlar veriliyor devam eden bir soruşturma hakkında anlamak mümkün değil. hak hukuk hikaye yani..
uefa çocuğu koymuştur. fenerbahçe'yi düşürmemek için cavcav gibi, tüp kafa gibi kaşarlarla işbirliğine giden federasyon düşünsün şimdi. yukarıda uefa var beyler!
korkak ve şahsiyetsiz adamlardan mürekkep federasyon yetkilileri derhal istifa etmeli. dün fenerden korktun küme düşüremedin, bugün ise uefa'dan korktun şampiyonlar liginden feneri men ettin. yaptığınız incelemede küme düşürülmesine gerek görmediğiniz klübü bugün hangi gerekçe ile şampiyonlar liginden men edebiliyorsunuz. ikisinden biri yanlış.
ardından, taraftar gruplarının "çekiliyoruz deyin, destekleyelim" ortak iradesiyle bu onursuzluk karşısında fenerbahçe'nin ligden çekilmesi gerektiğini bildirdiği, son olarak fenerbahçe'nin yarınki fikstür çekimine katılmayacağını açıkladığı hadisedir de.
uefa'nın bizzat kendisi tarafından verilmiş olsa saygı duyulabilecek bir karar, fakat kazın ayağı ne yazık ki öyle değil.

uefa tff'ye göndermiş olduğu yazıda, ya klüp kendisi katılmasın yada siz ihraç edin diyor, bu da zannımca ilerde açılabilecek maddi yükümlülüğü olan davalarda biz bişey yapmadık, karar federasyonun du diyebilmek içindir..iddianame'de kayda değer birşey çıkmadığı zaman fenerbahçe bunun hesabını uefa'ya soramayacaktır, adres bellidir.. diğer ihtimalde zaten söylenecek bir şey yok.

bu açıdan bakıldığı zaman, her halükarda federasyon kendi ayağına kurşun sıkmıştır.fenerbahçe'yi küme düşürmüş olsa dahi bu kadar yanlış yapmış olmazlardı..
türk sporseverler avrupa'dan yana umutlanmasın dedirten haberdir.

sonunda "takım" olmayı başaran fenerbahçe'nin başını yaktılar. darısı bütün büyük kulüplerin başına. (u: biz yandık, siz de yanın)
rezilliğin artık paçadan aktığının göstergesi olan karardır. madem şampiyonlar liginin önemi büyük, kalitesini korumak amaç peki türkiye ligi'nin ve fenerbahçe'nin haysiyeti ne olacak? eğer şampiyonlar liginde oynamak fenerbahçemize yasak edildiyse süper ligden'de derhal bizi düşürsünler en azından kararlarında doğru veya yanlış bir istikrar olsun.
##13575

konu ile ilgili söylenilmesi gerekeni (b: 06/07/2011 01:18 ) tarihinde ortaaam söylemiş, fazla da tartışmanın anlamı yoktur gayrısı..

(bkz:bakınız)
ne kadar suçlu olsa da cezasının tff yerine uefa tarafından kesilmsi türk futbolu açısından utanç vericidir. günlük siyasetin kurbanı olan tff bu işi de eline, yüzüne bulaştırmıştır. alnındaki kara lekeyi de ancak fenerbahçe'yi bank asya birinci ligi'ne düşürmekle temizleyecektir.