milliyetçi türkiye partisi – Muhalif Sözlük
ahmet yılmaz'ın gayet halisane niyetlerle kurduğu beyhude parti.turan ocakları diye de bir gençlik yapılanmaları mevcuttur. türk milliyetçiliği üzerindeki tartışmasız mhp hakimiyeti olduğu müddetçe tabelasına dahi rastlanılmayacak olan partidir.
Turan'dan bahsetmesi sebebiyle, aşırı saygı duyduğum parti.

ne zaman biri turan'dan bahsetse, cennetten huri kızları inip bana kevser şarabı ikram ediyor. ayaklarımın altından serin ırmaklar, başımın üstünden renkli kuşlar geçiyor.

kimde ''turan ütopyadır'' dese; yer deliniyor, gök çöküyor. defterim solumdan verilmiş, zebaniler tarafından 5 saat işkence görmüş gibi oluyorum.

terörist apo ''kürdistan'dan vazgeçtim. Turan için mücadele edecem'' desin. başımın üstünde taşırım. binlerce şehidi 2 dakikada unutur, apo'ya ''başbuğum'' derim. hatta ''serok'' derim.
içinde turan geçen herşey güzeldir.
Milliyetçi Hareket Partisinin oylarından istifade etmeye çalışan siyasi oluşum. Ama kendileri de biliyor ki bu ülke de Türk Milliyetçilerinin tek safı Milliyetçi Hareket Partisidir.
türkçü gruplara bir davetiye göndermesini beklediğim partidir.

bütün gruplara ''gelin bir çatı altında, davamızı meclise taşıyalım'' demek çok zor olmasa gerek.

hem türkçüler dağınık/parça pinçik takılmaktan kurtulurlar, hem de milliyetçi türkiye partisi türkçülerin reyini alır.
benim bildiğim türkçü gruplar buduncular, genç atsızlar, gökbörüler, gökkurtlar ve intikam çerileri. belki daha fazlası vardır. bunların hepsi aileleri, akrabaları ve sesini duyurdukları ile beraber gayet doyurucu bir seçmen kitlesi ediyor.

sayın ahmet yılmaz ne düşünüyor bilmiyorum.
ben önerimi yapayım da, takdir kendilerine kalmış.
türkçü-turancı derneklere, gruplara çağrı yapması şu ortamda bir kıpırdama meydana getirebilir. şöyle yanına da hepar falan, güzel bir cephe peyda olabilir.