caner kara – Muhalif Sözlük
türkçülük hareketinin yılmaz kalem ve dava adamı.
''ardından kırk it havlamayan kurt, kurt değildir'' sözünü haklı çıkartan insan.
yolu kutlu olsun.
ergen atsılarla takılıp çocuksu sloganlar atan türk dünyasının yılmaz fikir ve dava adamıdır. kendisinin turan'ın kurucusu olduğunu zanneden yazar galiyev'i tarihten silip atarken mhp nin gençlik kolları olan ülkücüleri kendisine çok yakın hissettiğini ayan beyan iddia etmiştir. Caner kara gerek profil gerek kimlik olarak ülkücüler içinde yer bulamayan türkçü izlenimini devam ettirmektedir.
bugün 3'er, 5'er kişilik bin parça halindeki türkçü gençlik teşkilatlarının yolunu açan kendisidir. son zamanlarda kaliteyi düşürdüğü de doğrudur. mesela bu devirde nazım'a bilmem ne çocuğu mısralı şiir yazmak nedir arkadaş!? olmuyor yani. seviye düşmemeli bu kadar. yine de mhp'ye, türksolu'na, tgb'ye yamanmadan ve bu tip yapılardan maddi destek almadan yoluna devam eden bir isim olarak saygı duyuyorum. bir de rus'un galiyev'ini boğazkale belediye başkanı sanan çorumlular hakkında boş kelam etmeseler iyi olur.
boykotçu turancı lider. öyle görülüyor ki anarşist bir tutumu da var, ama siyasetten anlamıyor. şiir yazsın, tahlil kassın eyvallah. ha bir de mümkünse türk tarihinin avrasya'dan geçmiş en büyük isimlerinden biri olan sultan galiyev'i tanımayanlar bu genç atsız ile onu aynı başlıkta ele almasa iyi olur, insan irkiliyor. kendisine erdoğan ile mutluluklar diliyorum.