7 haziran 2015 genel seçimleri – Muhalif Sözlük
oy atmayacağım seçimdir. Bu saatten sonra hiç bir seçimde oy atmayı düşünmüyorum iç savaşa kadar kimin ne yaptığı skmde değil. kamışı yağladım iç savaş bekliyorum.
gökçe fırat(u: ulusal parti) reyiz ile führer paşa(u: osman pamukoğlu) arasında kalmıştım ama son gelişmelere göre kararımı verdim ve chp'ye oy verip orgazma ulaşacağım seçim olacak. gerçekten beğeniyle takip ediyorum parti içi demokratik gelişmelerini ve değişim rüzgarını.
o tarihte ve sonraki tarihlerde türkiye'de olmayacağım için oy kullanamayacağım seçimdir. gerçi türkiye'de olsaydım yine oy kullanmazdım. herşeyi önceden hazırlanmış bu saçma tiyatroda rol almak istemezdim.
mhp'ye mhp'den çok destek olma arzusunun anlamsızlığına rağmen yine de versem mi çelişkisini bana yaşatan seçim. bakalım, meydanlara bir insin osmaniyeli, azıcık arzulu görürsem bas geç yapacağım yoksa bana ne amk. yorgan gitmiş kavga bitmiş, mhp bunu çoktan kabullenmiş.
Kemalist,Cumhuriyetçi teyzelerimizi de kaybettiğimiz bir seçim.Perinçeğin gösterişlerine aldanıp Vatan partisi ' ne verecek durumdalar.
kerhen mhp'yi desteklemeye karar verdiğim seçimdir. bu zaten mhp için de bizim için de son şans gibi görünüyor parti siyaseti bazında. seçimler sonu kralın tahminine yakın bir tablo çıkar ve koalisyon günleri bizi karşılarsa takibe devam. yok aynı tas aynı hamam olursa idealizmin dibine vuracağım.
şu güzel ortamı bozan liseli serap olmamak adına boykottan vazgeçtiğim seçimlerdir. yine mhp mk! baraj kalktığı gün cem başkan'ın yanındayım ama. :(