fırat çakıroğlu – Muhalif Sözlük
pekakanin militanları tarafından bıçaklanarak şehit edilen ülkücü ocakları ege üniversitesi teşkilat başkanıdır.allah mekanını cennet eylesin.
yetişkin bir berkin elvan tarafından öldürülen, bahçeli'nin de lütfedip cenazesine bile katılmadığı genç. ailesi yandı gitti, gerisi boş.
hükümetin pkk içindeki dostları, hakan fidan kürdünün fışkırttıkları tarafından katledilmiş ülkücü şehittir. Gezi ve sonrasında gelişen süreçte gençliğin akp ye iktidarı getiren bloklaşmanın dışında birtakım yapılanmalara girimesi milliyetçi gençliğin gerek bilgisi gerek aksiyonerliği ile kocaman bir bloğa liderlik edebileceği ortaya çıkmış ve buna önlem olarak hakan fidan devreye sokulmuş genceik bir fidana kıyılmıştır.
kürtçü faşistlerce katledilen genç arkadaşımız. devlet bahçeli'nin neredeyse selahattin demirtaş ile aynı görüşleri ifade etmekle iktifa etmesi de tarihe not olarak düşülsün.

gezi'den sonra sahte kahramanlığı tercih edip bir bir kürtçülüğe kayan komunist parti, halkın türkiye komünist partisi ve yayın organlarının desteğiyle cinayetin fırat'ın kendi arkadaşlarınca işlendiği yönünde sahte bir gündem oluşturulmaya çalışıldığını fark ediyoruz.
pkklılar tarafından alenen hakkında ölüm tehditi olmasına rağmen dilekçeleri hem emniyet müdürlüğünce hem de rektörlükçe dikkate alınmadığından katilinin sadece eşşek sürülerinin olmadığı yiğittir.ayrıca (evrensel veya ulusal) tüm solcularda ve katıksız islamcılardaki vicdanilik ve hakkaniyetin de ne denli yüce(!), ne denli nesnel (!) olduğunu kem gözlere sokmuştur!!!