itirazım var – Muhalif Sözlük
Uzun uzun bu islamcılar da dirhem beyin yok dediğim filmlerden birisi daha. İslamcılar ne kadar beyinsiz se sosyalist islamcılarda o kadar beyinsiz dedirtendir. Güzelmidir, evet süper yaratıcılık vardır.
Ne güzel filmdir. filmin başrolü çok yönlü imam"ismail abi" den sonra serkan keskin tarafından canlandırılan en samimi karakterdir. onur ünlü' nün farklı tarzını yine iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.
hiç sevmediğim, sevemediğim filmdir.tamamen siyasi amaçlarla çekilmiş, sosyal(ist) mesaj vermek uğruna adeta g*tünü yırtmış filmdir.hdpkk'lı terörist sırrı süreyya önder'in de tipsiz sıfatı ve bozuk şivesiyle rol aldığı, onur ünlü'nün en kötü filmidir.tek hoşuma giden yanı ise; eskiden ülkücülerle kafayı bozmuş, ülkücüleri kötü göstermek için adeta yırtınan bu hafif meşrep evlatlarının artık islamcıları hedef alması ve ülkücülerin yakasını bırakmasıdır.sırf islamcılara koyuyor diye destekliyorum ama bu yine de filmin berbat olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
türkiye'de kendini solcu olarak gören kesimin film piyasasını elinde barındırması dolayısıyla piyasada sosyalizme övgüler olağandır. yani diyorum ki bunda yadırganacak bir durum yok. Diğer yandan filmin kurgusu sorunsuz görünüyor, ben severek izlemiştim.