2010 kpss rezaleti – Muhalif Sözlük
son bilgilere göre sorular 10 bin dolara satılmıştır. öSYM içerisindeki bir şebekeden sızdırıldığı belirtilmektedir. Bu şebeke 2010 yılında pat diye peydah olmadığına göre öSYM'nin kestiği tüm hayvanlar mundar olmuş oluyor.. Eti yenemez cinsten..

Ha, sınava 1 saat kala 1500 dolara da vermişler.

(bkz:sabreden derviş)

kaç kişiye sızdırıldığı belirsizliğini koruyor. Zira ben çalacak olsam 2-3 kişi birleşir öyle satın alırdım. daha kârlı.. Hatta sonra da başkalarına belli mikarlarda satış yapardım. (u: ne adi adammışsın be) (u: şaka lan şaka)

(bkz:kurbanda danaya girmek)

(bkz:sınav öncesi sorulara girmek)

sonuç olarak öSYM güvenirliğini yitirmiştir. aforoz edilesidir.
önlisans-ortaöğretim sınavları henüz yapılmadı, sadece tarihleri ertelenmiş bulunmaktadır. malum soruşturmaların uzaması ve belirsizlikler, sınavın olası iptali ve tekrarı göz önüne alınarak yapılmış bir takvim düzenlemesidir o..
ertelenen sınavların tarihleri de kısmen belli oldu..

tus'un, ekim'in 09-10 ekim'de yapılacağı kpss' nin ise ekim ayında bir tarihte yapılacağı belirlenmiştir.
sınava girecek adayların stresini ikiye katlayan durum

-Nese anne 26 eylülde sınav stresi bitiyor inşallah

-Aa bak oğlum tv de son dakika (kpss ertelendi)

-lanet olsun ya offf
devlete sızan ekibin ne kadar yanlı ve beceriksiz olduğunu belirleyen bir örnek . geçen sene polislk sınavlarında oldu. bi de bunlar hsyk ya girdikleri zaman neler yapacaklar onları görelim.
işin rengi her gün değişmekte nitekim bu rezaletin ardından her kurumun kendi sınavını yapması gündeme düşmüştür.buda kadrolaşmanın dibine vurulcağının göstergesidir.(bkz:işinize bakınız)