türk ırkçılığı – Muhalif Sözlük
anglo-sakson,avrupa,beyaz ırkçılıklarından ayrılan türk ırkına mensubiyet,türk ırkının değerlerine bağlılık ve sadakat,gönlünde ve zihninde başka hiç bir ırka aidiyet hissetmeyen herkesi türk kabul eden,sırf ırk ve ırkçılık kelimeleri avrupa'da tü kaka ilan edildiği için insanlara antipatik gelmesinden ötürü bugün adı türk milliyetçiliği olan fikir.
akp'nin bile kendini milliyetçi ilan ettiği bir türkiye'de,milliyetçiliğin artık oturması gereken düzlem.

(bkz:türkçülük)
turancılık ile birlikte türkçülüğün iki temel esasından biridir. bir ihanet zinciri halinde seyreden türk tarihinin günümüz türklerine verebileceği en anlamlı derstir. her an için gerekli bir savunma mekanizmasıdır. dahili bedbahtlar için en etkili çözümdür. sovyet korkusuyla kadrolaşmalarına göz yumulan sosyalistlerin ırkçılık-turancılık davasında bir süre ellerinden kalemlerinin alınmasını fırsat bilerek başlattıkları propagandayla belki de son asrın en çabuk kirlenen kavramı olmuş olup günümüzde günah olduğu bile söylenmektedir. Arap'ın Arab olmayana üstünlüğünün olmaması Türkün Türk olmayana üstünlüğünün olmadığı anlamına gelmez. Bu Arap'la acem'le türk soyunu bir tutmak olur ki kimin haddinedir. (u: HAAAşAA )
doğuşdan allah tarafından verilen özelliklerle övünme halidir. bu özellikler doğrultusunda başka insanlara üstünlük sağlamaya çalışma halidir. hastalıklı ruh halidir vesselam.
kuran ırk gerçeğini kabul eder.ancak ırkçılığı yasaklar.Türk ırkının diğer ırklara belli yönlerden üstünlüğü vardır.diğer ırklarında baska yönlerden üstünlükleri vardır.ırk ve birbirlerine olan üstünlüğü realitedir,inkar edilemez.sadece sadece ırktan dolayı kimseye haksızlık ya da kötü muamele yapılamaz.Türk ırkı diğer ırklardan üstündür.Böyle inanırım ırkımı severim.
Atsızla beraber cehenneme gidecek Türk'e yakışmayan düşünce. Zaten Türk ırkçılığı olmaz, olamaz Türk ırkçılık yapmaz.
anakronik bir fikirdir. ırkçılık, bir zamanlar bütün dünyada yaygınlık göstermesiyle beraber türkiye'de de ufak bir aydın çevresinde kabul görmüş, sonra da tarihe karışmıştır. zaten bir insan türk olmasıyla ırkçılığı reddeder. çünkü türk tarihte hiçbir zaman başka ırklara üstünlük iddia etmemiştir. türk'e göre üstünlüğün tek ölçüsü takvadadır ve o türk son bin yılını takvasında üstün olmaya adamış, üstün olmuşsa bile bunu dile getirip "aa bakın ben üstünüm" dememiştir. deseydi de zaten o üstünlük silinip giderdi. türk olmak böyle komplike bir şeydir. türk olmanın haklı gururunu yaşamaya başlayan birçok genç ve iyi niyetli arkadaşımız da türklüğün ilk mertebelerindeyken tasavvuftaki sekr hali gibi bir sarhoşluğa kapılıp türk ırkının üstünlüğünden dem vururlar. oysa ilerleyen mertebelerde göreceklerdir ki; "türk" bir ırktan çok daha üstün bir şeydir. türklük bir şuur meselesidir, demiyorum, türklük başlı başına bir şuurdur. insanlığın gözleri asırlarca bu "mazluma umut, zalime korku" şuurunun şualarıyla kamaşmıştır, türk ırkçılığı da bu şuura balta vuran fikirlerden bir tanesiydi, artık yok desek de olur.
özü itibariyle her hangi bir millete direk bir kin ve nefretle yaklaşmayan,herhangi bir milleti yoketmek,herhangi bir millete karşı üstünlük iddia etmek gibi bir fikri içinde barındırmayan fikir.
türk ırkçılığı geçmişin acı hatıralarının tetiklediği bir varoluş gayesinin ve mensup olunan türk milleti'ne karşı beslenen derin sevginin ve bağlılığın adıdır.soy esaslıdır,üstünlük tecellisini atalarının şanlı mirasından yani tarihinden alır bu tarihe dolayısıyla bu üstünlüğe başka bir millet adıyla anılan insanların ortak olmamasını istemeyi doğal bir hak görür.
herkesin milli aidiyetleri soy esasına göre iade edilip kabul görürken,türk'ün basit bir duruş-şuur algısına hapsedilmesini ve içinin boşaltılmasını gerek bilimsel açıdan gerek milli açıdan mantıklı ve samimi görmeyen fikir.
avrupa ırkçılığıyla karıştırılmaması gereken fikir,turancı olabilmenin başlangıç noktası.
son yaşananlardan sonra yükselişe geçmiştir. bu benim korktuğum bir sonuç, zira ülkücü hareket zaten büyük bir kokuşma içerisinde, bir anda türkçü saflara gelecek yığınları iyi, doğru ve güzele sevk edip, insan odaklı ve mantıklı bir anlayışla idare edecek bir kadro yok şu an baştaki adam devlet bahçeli dışında! dolayısıyla böyle bir yükseliş kan dökücü, nefret dolu ve reaksiyoner bir yükseliş olacaktır. uzun vadede, eğer aramızdan fikrini örgüleştirmiş, örgütünü yaygınlaştırmış kanaat önderleri çıkarsa, doğru ve güzele kanalize edilebilir ancak, o zamana kadar saldırıya uğrayacak kürtler için iş işten geçmiş olur. şahsen, mantığımla baktığımda ve politik yaklaştığım zaman böyle bir şeyden çok korkuyorum ancak, duygusal tarafım ve ruh halim köroğlu dinleyip safların önünde saldırmak için dürtüklüyor beni.
birşeylerin değişmesi için şarttır ve samimiyetlerine inandığım tek insanlardır.

bu ülkede herkes egzorsist'i ve stigmata'yı bilir. nerden bilir bunu? en cahili bile biliyor arkadaş.
kaç kişinin içine şeytan girdide, kutsal su ile çıkardınız? ya da kaç kişinin ellerinde çivi yaraları oluştu ve isa'nın çilesini çekti?
senin inancında böyle bir şey var mı? ''yookk haşa'' diye cevap geldi gibi.
peki ya istavroz? vaftiz? hiçte yabancı gelmez isimler. isim yabancı gelse bile cisim gelmez. haç çıkarmak ve bebek yıkamak işte. çocuklar bile biliyor.
var mı bizde böyle bir şey. yok!

nerden öğrendi bu millet? filmlerden! onlar değerlerini yükseltti, bizler ise izledik.

samuray, Ninja, shinobi, ronin, katana ne peki. nerden biliyoruz biz bunları? japonun kültürünü nasıl öğrendik?
onlar değerlerini yükseltti, biz izledik.

Harput kalesini bilmeyen özgürlük anıtını biliyor. konak saat kulesini bilmeyen eyfel kulesini biliyor. uzun köprüyü bilmeyen, Londra köprüsünü biliyor.
onlar yükseltiyor, biz izliyoruz.

kral artur, spartaküs, leonidas ve 300 spartalı, William wallence kimin efsanevi kahramanları?

kısacası artık bizim dışarıya değer ihraç etme zamanımız geldi. değerlerimizi yükseltecek ve uçan kuşun gözüne yazabilecek yegane güç türk ırkçıları.
birazda onlar, ''türkler yapmış abi'' desinler.