ayıp edersiniz düşene bir tekme de ben vururum derseniz. iyi bir kaleci gibi yakalamak varken öyle ipnelikler yapmayın. birde şanssız kaleci gününde değilsinizdir umarım. eğer öyleyse ayak altından kaçırma ihtimaliniz var. sonrasında artık bir sevgiliniz olmaz.
başlık açmış olmak için başlık açmanın nadide örneklerinden. hayır yani abi şimdi bu başlığa nasıl bir yorum bekliyorsun ki? sevgilinin ayağı kayacak,ayağı kayan sevgilinin sevgiliside bir planjonla hatunu yakalayacak...bu mudur ,nedir yani bu?
ayağı kayan sevgiliyi kaleci gibi yakalamak,başlığa bak... hadi evde çıtır 18 lik hırsız kız yakalamayı anladıkta bu ney? (u: :) )
ek : hala gülüyorum,böyle saçma başlık mı olurmuş... ayağı kayan sevgiliyi kaleci gibi yakalakmış,ya bir dur abi...