gercege geciremeyenlerin vay haline. öyle bir iletisim varki aralarinda ne oluyor ya´ya kalmadan soyuk sogana dönülebiliniyor 100 metrelik yolda. hele hele allah rizasi icin coluk cocuk ac diyenlerin ellerinde i phone lari görünce insan ister istemez yalana basvurmak istiyor. mefistolarindan bulasicalar zira rizasi beklenen Allah´tan korkan dilenmez.
direk "işsizim 2 senedir ben, üniversite mezunu işsizim lan" deyince gidiyorlar. sonra bir aydınla dönemi yaşıyor, bu aydınlanma döneminde kutsal grek-latin kültürü bana hayran kalıyor, sonra niye dilenci olmuyorum ben diyorum.
yapmadığım iştir. düz dalar para vermem, kırk takla da atmam şahsen. çingene ve kürt olanlarını uzak durmamaları halinde yakmakla tehdit eder, türk olanlarını ise eğer işi gücü yoksa tayyip'e ve allah'a yahut çocuğunun pipisi düşmüşse Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na havale ederim.
vilayette dilenen çingeneleri türklerden ayırabildiğim için gerek kalmayan durum.
-oğlum allah rızası için....
-çingene misin sen?
-he oğlum...
-iyi siktir git o zaman...
-oğlum allah rızası için....
-çingene misin sen?
-he oğlum...
-iyi siktir git o zaman...
sık yaptığımdır. ''abla bizde de yok'' derim. :(
hepimizin çoğu zaman yapmak zorunda kaldığı eylem. ulan adama yada kadına veya çocuğa (bitmediler anasını satayım) yardım etmek bir yana dursun birde yalan söyleyip günaha girmek zorunda kalmak ne boktan bir şeydir arkadaş.
ben bazen duymazdan gelir geçerim.
allah rızası için dediğinde; saol derim.
çok zorda kalırsam bozuk yok derim.
ben bazen duymazdan gelir geçerim.
allah rızası için dediğinde; saol derim.
çok zorda kalırsam bozuk yok derim.