haber sitelerindeki yaran okuyucu yorumları – Muhalif Sözlük
(b: haber:) belediye bu dükkanları yıkıyor.../..foto video

kızılcahamam belediyesi özdemir market yanında bulunan belediye'ye ait dükkanları yıkmaya başladı.

pazar yerine yapılması planlanan otopark ile ilgili olarak cadde üzerinde bulunan 6 işyeri esnaf tarafından boşaltıldı. pazar yerine yapılması planlanan otopark ile ilgili olarak yıkılan bu 6 işyerinin üçü özdemir marketin bulunduğu binaya bitişik pazar yerine doğru, yine aynı şekilde üç işyeri ise şöforlor odasının bulunduğu binaya bitişik bir şekilde yapılacak.ortada kalan boşluk ise pazar yerine yol olarak kullanılacağı ifade ediliyor.

üç ay içerisinde yapılması planlanan bu değişiklikle ilgili çalışmalar önceki gün başladı.esnaf işyerlerinden alabileceği malzemeleri boşalttı.

diğer taraftan şehit mehmet erdem caddesi üzerinde bulunan mülkiyeti kızılcahamam belediyesine ait işyerleride yine belediye tarafından ahşap ankara evi tarzında kaplanmaya başladı.ilk etapta avcılar kulubüne kadar olan kısımda bulunan işyerlerinde ahşap kaplama işlemide devam ediyor.


(b: yorum:) üstada sorarlar kırılan kalp yine sever mi? üstad evet demiş. adam peki demiş . üstadım sen hiç kırılan bardakta şu içtinmi ?üstad şöyle der ya sen hiç bardak kırıldı diye şu içmekten vaz geçtin mi ? kızılcahamam halkını anlamak cok güç genel olarak demiyorum ver ver hanı bana hanı bana der yalanmı? önce kendı ıcınden gelen abımıze sahıp cıkmayı bıleceksın sen onun arkasında durkı oda senın arkanda dursun. dıgerlerınıde gorduk türkiyenın halı suan bu durumda.

(u: devrelerim yandı)