ramazanda 5 yildizli otelde iftar acmak – Muhalif Sözlük
ramazanın hiç bişeyine değilse bile ruhuna bi hakarettir, 5 yıldızlı otelde iftar acarak memur maasına yakın hesap ödeyerek nasıl yoksulların halini anlayabilirizki.
her yıldızda bir fakirin umudundan çalınmış pırıltılarla..karnımızı doyururken ruhumuzu ishal edip açlıktan öldürmek için birebir yol..
kabe'nin yanına 5 yıldızlı otel dikmek veya bir başörtüsüne milyar vermekle aynıdır.(b: müslümanın imtihanı artık kapitalizm oldu) düşüncesini bende uyandıran durum.
komunizm (b: bile) gelse bu kadar bozulmazdık umutsuzluğunu yaratan durum . (ara: adalet istiyoruz)
ramazan ayını ramazan şenliklerine çeviren zihniyetin geldiği son noktadır. yazıktır günahtır ayıptır paran varsa yaparım diyorsan o tuttuğun oruç değil
Yanlarında çalıştırdıkları insanlara asgari ücreti zor veren, bir araya geldiklerinde müslümanlığı kimseye bırakmayan taifenin, sırf ötekilerden heveslendikleri için kendilerininde yapmak zorunda olduklarını hissettikleri içler acısı bir vaziyet.
beş yıldızlı otelde yedikleri yemeklerin artıklarıyla kaç yoksul evinde oruç açmaktadır diye düşündüklerinde belki biraz olsun imana gelirler denilesi başlıktır.
zaten bütün mesele kristal avizeli,mermer zeminli salaonlarda fransadan getirilen şarap ikramı eşliğinde balomu tertip edilecek,yoksa mekke'den getirilen hurma eşliğinde iftar mı edilecek meselesiydi. meselenin akp iktidarı sayesinde bugünlük hurmacıların lehinde olduğunu gösteren durum.
ha türk milliyetçileri'nin iktidarı gerçekleşse ne olur,bu gözler hilton convention center'da alparslan türkeş'i anma adına! yemek verildiğinide gördü.

(bkz:hilton geceleri)
(bkz:kahpelerin ağız kavgası)
(bkz:ayşem)
(bkz:sefai hoca)