Erken evlenen aklimi opeyim. Ne guzel simdi an ustunde goz seviyordum...
içli çöreklerin hamuru biraz daha pişse daha bir güzel olurdu ya neyse her türlü götürürüz en az 5 tanesini.
ammak fiilinin türedilmemiş olması. sikmek var ama. neden? mesela siklemek/siklememek varken amlamak/amlamamak da yok. neden?
amk bu askerlik nasıl biter? Esrar ve eroin çeken jandarmalarla nasıl bir arada yaşanır? ikinci kattan atlasam, bacağımı kırsam acaba kaç gün rapor alırım? polis olup tezkeremi alsam. uzun dönemlere nasıl tuvalet kullanmayı öğretebilir, nasıl pisletmemeyi öğretebilirim?devrecilik yapan orospu çocuklarını nasıl dövebilirim?
selamunaleyküm sevgilim. ben şu an çorum leblebisi ile çay yudumlarken, sen kim bilir nerede, kimlerle, hangi tabuları yıkıyorsun!? :(
bu fluminense'de ki carlinhos transfer edildi mi ?
çocuklarına sümeyye gibi, bilal gibi köhne isimler değil de; arda, cansu, taylan, pelinsu gibi modern isimler koymuş başbakanlar istiyorum. kurtuluşumuz buna bağlı.
sözlük yazarlari bu hizla devam ederlerse şimşekler grubuna rakip gösterilecekler.
behzat reyiz biterse biz neye gülüp ağlarız?
200 euro'yu nereden buluruz aga?