rahmetli prof.dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu dr. fatih erbakan liderliğinde kurulan, milli görüş minvalinde ki siyasi oluşum. (bkz:Mücahit, Erbakan)
yüzsüzce savunulan akp'nin yandan yemişi bir oluşum. kendileri de liderleri gibi kaypak olduğu için liderleri erdoğan'a destek olacağız açıklaması yaptığı halde yapmamış gibi davranılmaktadır.
Mevcut iktidarın tek alternatifidir. Genel başkanı dr. Fatih erbakan, milli görüş hareketinin tek ve gerçek lideridir; olası bir 2.turda Erdoğan'a destek vereceğini söylese de gelen tepkiler üzerine destek vermekten vazgeçtiğini beyan etmiştir.
(bkz:yolu çıkaramazsan, sen de bir bilene sor.)
(bkz:yolu çıkaramazsan, sen de bir bilene sor.)
2024 yerel seçimleri öncesi akp ile sıkı bir pazarlığa girmiş parti bakalım belediye koparabilecek mi? akp'nin uzlaşmadan başka şansı yok.